Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ»

Μάρτιος 17, 2018 2:19 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ»

Εγκαίνια της Έκθεσης «Διά μέσου της… Φύσης»

ΜΕ ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ 14ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, προχθές το απόγευμα της Πέμπτης 15 Μαρτίου 2018, τα Εγκαίνια της πολυαναμενόμενης  Έκθεσης Ζωγραφικής, με τίτλο «Διά μέσου της… Φύσης», στην Δημοτική Πινακοθήκη «Σοφία Λασκαρίδου» (Λασκαρίδου  120 & Φιλαρέτου) της πόλης μας.

Εκεί, εκτίθενται πλέον τα ομαδικά έργα που έχουν δημιουργήσει μαθητές και μαθήτριες του 14ου Γυμνασίου της πόλης μας, υπό την επίβλεψη, τη συνεργασία και την επιμέλεια της Καθηγήτριάς τους στο μάθημα των Εικαστικών, Κας Μαρίας Πετρούλια.

Όλα τα έργα, που δημιουργήθηκαν από το 2009 έως σήμερα (ένα κάθε σχολική χρονιά), έχουν ως θέμα τους τη Φύση και διακρίνονται για τα έντονα χρώματά τους και την ιδιαίτερα θεαματική απεικόνιση των όσων περιλαμβάνονται σ’ αυτά.

Στα εγκαίνια, τους επισκέπτες της Έκθεσης καλωσόριζε θερμά η Εκπαιδευτικός και Εικαστικός Κα Μαρία Πετρούλια, ενώ παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, παλαιοί  και νυν μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου (δημιουργοί αρκετοί εξ αυτών, κάποιων από τα εκτιθέμενα έργα), ο πρώην Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Εκπαιδευτικοί, με επικεφαλής τον νυν Διευθυντή, κ. Αλέξανδρο Θαλασσινό, καθώς και νυν και πρώην μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Γυμνασίου της πόλης μας.

Η όλη Έκθεση, να υπενθυμίσουμε ότι θα διαρκέσει έως και την προσεχή Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, με ώρες λειτουργίας, από τις  10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, καθημερινά.

Πιστεύουμε ότι αξίζει να την επισκεφθείτε και να θαυμάσετε από κοντά, τα πραγματικά απίστευτης ομορφιάς έργα τέχνης, δημιουργίες μαθητών και μαθητριών ηλικίας 14 -15 ετών.

  

  

  

  

  

  

  

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ» Εγκαίνια της Έκθεσης «Διά μέσου της… Φύσης» ΜΕ ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ 14ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, προχθές ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ» Εγκαίνια της Έκθεσης «Διά μέσου της… Φύσης» ΜΕ ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ 14ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, προχθές Rating: 0
scroll to top