Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 18, 2018 8:59 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ηττήθηκαν και τα δύο τμήματά του!…

ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΤΗΝ ήττα γνώρισαν και τα δύο τμήματα (Παμπαίδων και Ανδρών) του αγαπημένου μας Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, χθες Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, στα Πρωταθλήματα που μετέχουν.

Συγκεκριμένα:

Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας – Πανθησειακός Α.Φ.Ο.: 2-3

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, αυτόν του τμήματος Παμπαίδων, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα υποδέχθηκαν χθες το μεσημέρι στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου Γύρου (9ος Όμιλος) του αντίστοιχου Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αθηνών, τον Πανθησειακό, από τον οποίο ηττήθηκαν με 3-2.

Τα τέρματα για τους «πράσινους» της πόλης μας σημείωσαν οι Σκανδάλης (στο 21ο λεπτό) και Βαμβούκος (στο 32ο λεπτό).

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σάλιαρης, Μετήρτικας, Σκανδάλης, Αργυρίδης, Αναστασόπουλος, Βεργαδής, Θ. Αργυρόπουλος, Βαμβούκος, Γ. Αργυρόπουλος, Ταυσάνογλου, Strati (50’ Κονδύλης).

Την επόμενη αγωνιστική (7η), οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αργυρούπολης.

Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας – Α.Σ. Ιπποκράτης: 3-5

Χθες το μεσημέρι του Σαββάτου, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Αθλητικό Σύλλογο Ιπποκράτης, από τον οποίο γνώρισαν βαριά ήττα με 5-3.

Σε έναν αγώνα όπου οι γηπεδούχοι μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα και που τελικά πήραν κεφάλι στο σκορ στο 8ο λεπτό της συνάντησης με τον Σταμάτη Παππά, στο 18ο λεπτό είδαν τον Βασίλη Κοντογιαννόπουλο των φιλοξενουμένων να φέρνει το ματς στα ίσα και στο 28ο λεπτό, τον Βασίλη Οικονόμου να δίνει το προβάδισμα στο σκορ για τους Περιστεριώτες.

Ένα λεπτό αργότερα (29ο), ο Νίκος Θωμαϊδης των γηπεδούχων, εκμεταλλευόμενος πλήρως την ταχύτητά του, βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα Θωμά Θεμιστοκλέους και με ψύχραιμο πλασέ, τον νίκησε διαμορφώντας το 2-2.

Δύο λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ολέθριο αμυντικό λάθος των γηπεδούχων.

Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα, καθώς στο 52ο λεπτό της συνάντησης, οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος.

Στο 58ο λεπτό, ο Πέτρος Παπανικολάου των φιλοξενουμένων, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα, καθώς πέτυχε το 5ο τέρμα για τους Περιστεριώτες, ενώ στο 62ο λεπτό της συνάντησης, ο Σταμάτης Παππάς δεν κατάφερε να μειώσει στο σκορ, καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε, απέκρουσε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας Θωμάς Θεμιστοκλέους.

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν, πλέον, τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ (είχαν ακόμη και δοκάρι), στο 89ο λεπτό της συνάντησης και σε ξαφνική αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο κορυφαίος των «πρασίνων», Νίκος Θωμαϊδης,  βρέθηκε και πάλι μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με νέο έξοχο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Μπίρης, Τσιφρήκας, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης (46’ Χαψής), Δημόπουλος, Θωμαϊδης, Αντωνίου, Παππάς (66’ Μαστρογιαννόπουλος), Λουπίδης (66’ Hoxhaj), Γραμματικόπουλος 79’ Αντωνάτος).

Στον πάγκο: Λέκκας.

Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Θεμιστοκλέους, Γενηδούνιας, Οικονόμου (62’ Πατσέλης), Μίχος, Τσιρίκας (31’ Δαβιλάς), Αναγνώστου, Παπαδόπουλος (55’ Παπανικολάου), Σκενδέρης, Βασιλειάδης (78’ Σαμψωνάς), Κοντογιαννόπουλος, Δημητρακόπουλος.

Στον πάγκο: Πετεινός, Στουρνάρας.

Την επόμενη αγωνιστική (22η), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενηθούν από τον Απόλλωνα Περιστερίου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ηττήθηκαν και τα δύο τμήματά του!... ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ήττα γνώρισαν και τα δύο τμήμα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ηττήθηκαν και τα δύο τμήματά του!... ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ήττα γνώρισαν και τα δύο τμήμα Rating: 0
scroll to top