Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 15, 2018 12:02 μμ A+ / A-

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΤΗΝ αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, έκοψαν, χθες το πρωί της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018, την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους, τα μέλη, αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου Ρουμελιωτών Καλλιθέας “Αθανάσιος Διάκος”.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Καρβούνης, ο οποίος, αφού πρώτα αναφέρθηκε σε πρόσφατες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον  Σύλλογο, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν,  ενώ στη συνέχεια, προέβη και στην κοπή του 1ου κομματιού.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβαν, για έναν σύντομο χαιρετισμό, πρώτα ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος, μαζί με τις ευχές του για καλή χρονιά, αναφέρθηκε, εν τάχει, σε πρόσφατες δράσεις του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε πρόσφατες εκδηλώσεις του Δήμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος”, κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΤΩΡΑ Καλλιθέα”, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης (ο οποίος  συνοδευόταν από την Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Κα Φωτεινή Χαλαστάνη, καθώς και από το μέλος της Παράταξής του κ. Νάσο Πρεντζά), ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας, κ. Γιώργος Τσανέλης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Παπαχρήστος, καθώς και τέσσερα από τα παλαιότερα μέλη του ιδιαίτερα δραστήριου Συλλόγου.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, παρέστη, για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανέστης Φωτόπουλος, ενώ μετά το πέρας της, παραβρέθηκε, επίσης για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής στην Β’ Περιφέρεια Αθηνών με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, έκοψαν, χθες το πρωί της Κυρ Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, έκοψαν, χθες το πρωί της Κυρ Rating: 0
scroll to top