Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ιανουάριος 18, 2018 5:47 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Απονεμήθηκε το βραβείο “Βλάσσης Σωκρατίδης”

ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΟΤΣΗ”

ΠΑΡΟΥΣΙΑ της πολιτειακής ηγεσίας, αλλά και πλήθους πολιτικών προσώπων, πραγματοποιήθηκε η 34η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση», χθες Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Μεταξύ άλλων, περιλαμβανόταν και το ειδικό βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης», που θεσμοθετήθηκε το 2013, στη μνήμη του αειμνήστου πρώην Προέδρου της Ε.Δ.Ι.Π.Τ., Βλάσση Σωκρατίδη.

Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Μιχάλη Σαββάκη στο μέλος κ. Ευάγγελο Παπαλιό, για την πολύχρονη δημοσιογραφική – εκδοτική του διαδρομή, την πλουραλιστική αρθρογραφία του ως και την μεγάλη κοινωνική και πολιτιστική του δραστηριότητα.

  

  

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Απονεμήθηκε το βραβείο "Βλάσσης Σωκρατίδης" ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΟΤΣΗ" ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Απονεμήθηκε το βραβείο "Βλάσσης Σωκρατίδης" ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΟΤΣΗ" ΠΑΡΟΥΣΙΑ Rating: 0
scroll to top