Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 21, 2017 6:20 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Συγκέντρωση τροφίμων, μετά μουσικής!….

ΣΤΟ CAFER ROL-X, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, χθες αργά το απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2017, η αξιέπαινη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας, στο γνωστότατο CAFÉ ROLX, στην πλατεία Κύπρου, ιδιοκτησίας ενός εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου και πρώην Προέδρου του, του κ. Σπύρου Γκόνη.

Εκεί, πάμπολλοι συνδημότες μας, κυρίως Ηπειρώτικης καταγωγής, έσπευσαν, όχι μόνο να ακούσουν τον καταπληκτικό ερμηνευτή Πασχάλη Τόνιο να πραγματοποιεί μία δύωρη και πλέον ποιοτική αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να ανταποκριθούν στον σκοπό διοργάνωσης της όλης εκδήλωσης, που δεν ήταν άλλος από τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης, για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας που επλήγησαν πρόσφατα στη Μάνδρα Αττικής.

Οι πολυπληθείς φίλοι και μέλη του ιδιαίτερα δραστήριου αυτού Συλλόγου της πόλης μας, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία που τους διακατέχει, ανταποκρίθηκαν μαζικά και έτσι, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, συγκεντρώθηκε ένας ικανοποιητικότατος όγκος τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που, στο τέλος της όλης εκδήλωσης, είχε καλύψει πλήρως την πλαϊνή είσοδο του Café.

Να αναφέρουμε εδώ, ότι τα συγκεντρωθέντα προϊόντα, θα μεταφερθούν και να διανεμηθούν στους κατοίκους της Μάνδρας, μαζί, με επίσης μια πολύ μεγάλη ποσότητα κρεάτων που εξασφαλίστηκε, ως δωρεά, από γνωστότατο κεντρικό Κρεοπωλείο της πόλης μας.

Συγχαρητήρια πολλά σίγουρα αξίζουν, όχι μόνο προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας, αλλά και προς όλους όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα αυτό ανθρωπιάς και προσέφεραν από το υστέρημά τους, λίγη αγάπη και λίγη βοήθεια προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

  

  

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συγκέντρωση τροφίμων, μετά μουσικής!.... ΣΤΟ CAFER ROL-X, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, με μεγάλη συμμετοχή ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συγκέντρωση τροφίμων, μετά μουσικής!.... ΣΤΟ CAFER ROL-X, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, με μεγάλη συμμετοχή Rating: 0
scroll to top