Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ

Δεκέμβριος 15, 2017 1:19 μμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ

Χριστουγεννιάτικη Παράσταση

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 1ο ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΜΠΕΤΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ” ΤΗΣ ΑΜ.Κ.Ε. “ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”

ΤΟ ΤΜΗΜΑ Εκπαίδευσης του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών και το 1ο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Μπέττυ Λεωτσάκου» της Α.Μ.Κ.Ε. «Πρωτοπορία», προσκαλούν, όλους τους ενδιαφερόμενους, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19.00, στην Χριστουγεννιάτικη Παράσταση των μαθητών, με τον τίτλο «Πρωτοχρονιές σε χρόνους άλλους», στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Καλυψώ” (Γρηγορίου Λαμπράκη 9 & Καλυψούς).

Λίγα λόγια για το έργο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα κι ένα μοναχικό ηλικιωμένο ζευγάρι με αφορμή ένα τραγούδι ανακαλεί τις Μνήμες του και ζωντανεύει το παρελθόν του δημιουργώντας εικόνες ανείπωτης ομορφιάς. Μέσα απ’ αυτό το νοσταλγικό, γεμάτο χρώματα, τραγούδια και χιούμορ ταξίδι στα τελευταία εξήντα χρόνια παρακολουθούμε, μέσα από τις εικόνες της ζωής τους, την ιστορία και τις κοινωνικές μεταλλάξεις που επήλθαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα. Η μνήμη δίνει σχήμα στα χρόνια που περνούν έχοντας ως κοινό παρονομαστή την ελπίδα και τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Πληροφορίες: Σεραΐνα Κορομηλή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6939692965.

Στιγμιότυπο από την περσινή αντίστοιχη Χριστουγεννιάτικη Παράσταση.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ Χριστουγεννιάτικη Παράσταση ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 1ο ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΜΠΕΤΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ" ΤΗΣ ΑΜ.Κ.Ε. "ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" ΤΟ ΤΜΗΜΑ Εκπαίδευ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ Χριστουγεννιάτικη Παράσταση ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 1ο ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΜΠΕΤΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ" ΤΗΣ ΑΜ.Κ.Ε. "ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" ΤΟ ΤΜΗΜΑ Εκπαίδευ Rating: 0
scroll to top