Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 17, 2017 1:52 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εντυπωσιακή η Δωροέκθεση

ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ

ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Δωροέκθεση λειτούργησε σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, από τις 10:30 το πρωί έως και πριν από λίγη ώρα (1 το μεσημέρι), στην κατάλληλα διακοσμημένη αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας (είσοδος από Πλάτωνος), με τη Φάτνη με το Θείο Βρέφος, την Παναγία και τον Ιωσήφ, καθώς και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, να δεσπόζουν.

Τα μέλη των Νεανικών Κατηχητικών Συντροφιών του όμορου Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, δημιούργησαν και κατασκεύασαν  ιδιαίτερα καλαίσθητα και εντυπωσιακά συνάμα εορταστικά αναμνηστικά δώρα και τα προσφέρουν, σε ιδιαίτερα συμβολικές τιμές, για την ενίσχυση των αναγκών του Ιερού Ναού.

Κέρινες δημιουργίες, γούρια, στολίδια, παιχνίδια, cd, γλυκίσματα, ζωγραφιές, μαζί με κάθε λογής και ενδιαφέροντος βιβλία, διατίθενται προς πώληση, με τους συνδημότες μας που παραβρέθηκαν στην πρωινή Θεία Λειτουργία, να τα επισκέπτονται και να σπεύδουν να τα αποκτήσουν.

Για όσους δεν μπόρεσαν να επισκεφθούν σήμερα το πρωί την Δωροέκθεση και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα ή και περισσότερα από τα προς πώληση εκθέματα, μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο και το απόγευμα, από 17:00 έως και 20:00, στον ίδιο χώρο, εκεί όπου στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Νεανικών Κατηχητικών Συντροφιών.

Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε…

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εντυπωσιακή η Δωροέκθεση ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Δωροέκ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εντυπωσιακή η Δωροέκθεση ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Δωροέκ Rating: 0
scroll to top