Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

Δεκέμβριος 9, 2017 4:49 πμ A+ / A-

ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

Μαγική βραδιά

ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ REC ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΜΙΑ μαγική βραδιά, είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι παραβρέθηκαν στην χθεσινοβραδινή, πλέον, φαντασμαγορική εκδήλωση στην πλατεία Δαβάκη, εκεί όπου κατά τις 9 περίπου το βράδυ, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου μας, σηματοδοτώντας, έτσι, την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη μας, ενόψει των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς, αλλά και των Φώτων.

Με την κεντρική πλατεία της πόλης μας να έχει άκρως εορταστικό χρώμα, με πληθώρα καταπληκτικών παιχνιδιών (καρουζέλ, τραμπολίνο κ.α. και μάλιστα με το συμβολικό αντίτιμο του ενός ευρώ σε μερικά από αυτά) να δεσπόζουν στον χώρο, με face painting για τα παιδιά, με τον Άι Βασίλη να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες με όποιο άτομο, μικρό ή μεγάλο, του το ζητούσε, με τη Δημοτική Φιλαρμονική και νεαρά μέλη από το Δημοτικό Ωδείο υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη και του μαέστρου κ. Ορέστη Μπαζού αντίστοιχα, να παίζουν και να τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, συνοδευόμενοι από τις υπέροχες φωνές της Βασιλείας Καλίτση και του Χρήστου Ραμμόπουλου, εκατοντάδες ήταν οι Καλλιθεάτες – και όχι μόνο – που παραβρέθηκαν, συν γυναιξί και τέκνοις, έτσι ώστε να απολαύσουν, αλλά και να συμμετάσχουν, στην εναρκτήρια αυτή εορταστική εκδήλωση.  

Τους πολυπληθείς παριστάμενους, καλωσόρισε η γλυκύτατη ηθοποιός Κα Φρέζη Μαχαίρα, ενώ αμέσως μετά, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Μανώλης Κωστάκης.

Ακολούθως, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος αφού πρώτα τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι: «Τα Χριστούγεννα είναι ημέρα αγάπης, είναι ημέρα αλληλεγγύης και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε, όχι μόνο τώρα στις γιορτές, αλλά και πάντοτε. Ο Δήμος έχει μία σειρά από δομές αλληλεγγύης, αλλά και θα γίνουν και κάποιες εκδηλώσεις αυτές τις ημέρες, για τις οποίες δεν σας πω τώρα, αλλά θα ενημερωθείτε προσεχώς με διάφορους τρόπους. Από εκεί και πέρα, όλες αυτές τις ημέρες μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, η πλατεία θα έχει πάρα πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους. Πέρα από αυτά που βλέπετε, που είναι στημένα, θα υπάρχει κάθε ημέρα και κάτι ξεχωριστό», στη συνέχεια και μαζί με τους μικρούς  συνδημότες μας, μέτρησε αντίστροφα από το 10 έως το 1, όπου άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης μας, το οποίο ευχόμαστε να μην λάμπει μόνο στην πλατεία, αλλά και στις καρδιές όλων μας.

Τα πολύχρωμα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό, διαδέχθηκαν αμέσως μετά, οι REC, το καταπληκτικό νεανικό συγκρότημα αποτελούμενο από τους Άρη Λουμάκη, Μάικ Βασιλειάδη και Xenia Evven, οι οποίοι για δύο και πλέον ώρες, με τις απίθανες μελωδικές φωνές τους, ερμήνευσαν δικά τους, αλλά και ξένα τραγούδια, απογειώνοντας, κυριολεκτικά, τους πολυπληθείς παριστάμενους, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου μας, πολλούς Αντιδημάρχους, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, πάμπολλους νυν, πρώην, αλλά και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και μέλη από τη Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Καλλιθέας.

Αξίζουν σίγουρα πάρα πολλά συγχαρητήρια προς όλους όσους συμμετείχαν, βοήθησαν και συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση της ανεπανάληπτης αυτής εορταστικής βραδιάς, γεγονός άλλωστε που αναγνώρισε από μικροφώνου και ο Καλλιθεάτης Άρης Λουμάκης, η «ψυχή» δηλαδή των REC, ο οποίος απένειμε τα εύσημα τόσο προς τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, όσο και προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη  Κωστάκη, για την όλη μαγική εκδήλωση.

Υ.Γ. Στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης (ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας και Αναστάσιος Ράντος), μπορείτε να δείτε και αρκετά σχετικά με την όλη εκδήλωση βιντεάκια.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ Reviewed by on . ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ Μαγική βραδιά ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ REC ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ μαγική βραδιά, είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι παραβρέθηκ ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ Μαγική βραδιά ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ REC ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ μαγική βραδιά, είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι παραβρέθηκ Rating: 0
scroll to top