Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Νοέμβριος 26, 2017 12:10 μμ A+ / A-

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ετήσιο Μνημόσυνο

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και πριν από έναν χρόνο, μέσω ανάρτησης που έκανε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσής του ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, πληροφορηθήκαμε την απώλεια της Σοφίας Παπαδοπούλου, της Σοφίας της Καλλιθέας, όπως ήταν περισσότερο γνωστή.

Σήμερα, κατά τις 10 το πρωί και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, αλλά και της ομιλίας – για την παραβολή του πλούσιου νέου που απαρνήθηκε την αγάπη προς τον Κύριο για τα πλούτη – του Πρωτοπρεσβύτερου π. Ηλία Μαρκαντώνη προς τους πιστούς που παραβρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, τελέστηκε ετήσιο Μνημόσυνο για την κοσμαγάπητη Σοφία Παπαδοπούλου, η οποία τίμησε την οικογένεια του «Ρεπόρτερ» με τη φιλία της και την αγάπη της, για πάνω από 20 χρόνια.

Μετά την τέλεση του Μνημοσύνου, ο Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Μπαραμπούτης, εξήρε τον βίο και το έργο της εκλιπούσης Σοφίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, τόσο η ίδια, όσο και η αδελφή της Κα Ευτυχία Λαδά, καθώς και η μητέρα τους, για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Στο Μνημόσυνο, δεκάδες ήταν οι συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες της επί σειρά ετών Δημοτικής Συμβούλου που παρέστησαν σήμερα, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλη Κωστάκη, την Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, καθώς και τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Κυριακόπουλο.

Η Σοφία Παπαδοπούλου.

    

     

     

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Reviewed by on . ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ετήσιο Μνημόσυνο ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και πριν από έναν χρόνο, μέσω ανά ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ετήσιο Μνημόσυνο ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και πριν από έναν χρόνο, μέσω ανά Rating: 0
scroll to top