Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 21, 2017 7:50 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μία νίκη και δύο ισοπαλίες!…

ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΜΙΑ νίκη και δύο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός  για τον Αθλητικό Όμιλο Φοίνιξ Καλλιθέας, στους τρεις επίσημους αγώνες που έδωσαν τμήματά του για τα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο 18 & 19 Νοεμβρίου 2017.

Συγκριμένα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, φιλοξένησαν, νωρίς το πρωί του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου  2017, τον Αθηναϊκό Α.Σ. στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Την επόμενη αγωνιστική (), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενηθούν από τον Μικρασιατικό Καισαριανής.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου 2017, τον Α.Σ. Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Φοίνικα, παρότι βρέθηκαν πρώτοι πίσω στο σκορ, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, στο 44ο λεπτό της συνάντησης, με τέρμα που σημείωσε ο αρχηγός της ομάδας Στέλιος Ερζουμπουλίδης.

Αγωνίστηκαν οι Τσόμπος, Χαψής, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Μαξακούλης, Αντωνίου, Θωμαΐδης, Δημόπουλος, Παππάς, Τσιφρήκας (61′ Γραμματικόπουλος) και Μαστρογιαννόπουλος (76′ Τσαπανίδης), ενώ στον πάγκο έμειναν οι Λέκκας, Hoxhaj, Μπίρης, Κοτίτσας και ο ανέτοιμος ακόμη, Λουπίδης, ο οποίος αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκινήσει προπονήσεις.

Την επόμενη αγωνιστική (8η), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενηθούν, νωρίς το πρωί της προσεχούς Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017, από τον Α.Σ. Ιπποκράτη στο γήπεδο Ηφαίστου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα και πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Ακαδημιών της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι  παίκτες του Κώστα Μπεκιάρη φιλοξενήθηκαν, το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017, από τα Σούρμενα, στο γήπεδο Ελληνικού, του οποίου επικράτησαν με 4-1.

Την επόμενη αγωνιστική (5η), οι μικροί «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενήσουν, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Γ.Σ. Αργυρούπολης.

*** Να σημειωθεί το γεγονός, ότι και στους τρεις προαναφερόμενους αγώνες και λίγο πριν από την έναρξή τους, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης πλημμύρας σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία νίκη και δύο ισοπαλίες!... ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ νίκη και δύο ισοπαλίες ήτ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία νίκη και δύο ισοπαλίες!... ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ νίκη και δύο ισοπαλίες ήτ Rating: 0
scroll to top