Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

Σεπτέμβριος 20, 2017 1:09 μμ A+ / A-

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

Πυροβολισμοί το βράδυ

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ακούστηκαν χθες το βράδυ γύρω στις 23:15, από την πλατεία Δαβάκη.

Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μας και απ’ ότι προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δύο συμμορίες αλλοδαπών (όλοι μάλλον Αλβανικής καταγωγής), θέλοντας προφανώς να ξεκαθαρίσουν ανοιχτούς λογαριασμούς τους, πήραν τα όπλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο από αυτούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Η Ασφάλεια Αττικής διενεργεί τη σχετική έρευνα, ελέγχοντας τόσο τους τρεις κάλυκες και το σχετικό γενετήσιο υλικό (αίματα) που βρήκαν στον χώρο της συμπλοκής, όσο και την ταυτότητα των δύο τραυματισμένων που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι ήταν απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου 2015, όταν στον ίδιο χώρο (πλατεία Δαβάκη), είχε εξαγγελθεί η λειτουργία του θεσμού του Αστυνομικού της Γειτονιάς, θεσμός, που είχε προβληθεί ιδιαιτέρως από το σύνολο των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων της πόλης μας και είχε χαροποιήσει το σύνολο των παρευρισκομένων συνδημοτών μας.

Δυστυχώς, δύο και πλέον χρόνια αργότερα, ο θεσμός αυτός όχι μόνο δεν εφαρμόστηκε ποτέ, αλλά τα κρούσματα κάθε είδους εγκλήματος, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η ανασφάλεια στην πόλη μας, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι τόσο η Δημοτική Αρχή της πόλης μας, όσο και το σύνολο των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, δεν θα εμπλακούν σε μία στείρα αντιπαράθεση Δελτίων Τύπου και «βαρύγδουπων» δηλώσεων, αλλά θα αναλάβουν, από κοινού, συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ώστε να πιεστεί το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όχι μόνο να στελεχωθεί περαιτέρω το ανθρώπινο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης μας, αλλά, συνάμα,  να εφαρμοστεί πλήρως ο ιδιαίτερα προβεβλημένος θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς που έχει μείνει στα χαρτιά και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας.

  

15/06/2015. Η μοναδική φορά κατά τα 2 τελευταία  τουλάχιστον χρόνια, που βρέθηκαν τόσοι πολλοί Αστυνομικοί στην πλατεία Δαβάκη.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ Reviewed by on . ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ Πυροβολισμοί το βράδυ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ακούστηκαν χθες το βράδυ γύρω στις 23:15, από τη ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ Πυροβολισμοί το βράδυ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ακούστηκαν χθες το βράδυ γύρω στις 23:15, από τη Rating: 0
scroll to top