Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»

Σεπτέμβριος 29, 2017 12:21 μμ A+ / A-

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»

Κάλεσμα στο 32ο Ποντιακό Τριήμερο

ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλους τους φίλους και τις φίλες του, απευθύνει ο Παμποντιακός Σύλλογος «η Αργώ».

Με σύνθημα «διατηρούμε τη Μνήμη – καλλιεργούμε τη Γνώση – γνωρίζουμε την Ταυτότητά μας», ο δραστήριος Ποντιακός Σύλλογος της πόλης μας, με τη στήριξη του Δήμου Καλλιθέας, διοργανώνει για 32η συνεχόμενη φορά το Ποντιακό Τριήμερο, το οποίο θα περιλαμβάνει πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις.

Σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου & Φιλαρέτου), οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας – και όχι μόνο – θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την κωμωδία «Ο Ξενιτέας» του Φίλωνα Κτενίδη, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μπέλλες» Μουριών Κιλκίς,  σε σκηνοθεσία του Γιάννη Γεωργιάδη.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, καθώς και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30, στην πλατεία Δαβάκη, «χορόντας» και «τραγωδίας» και φυσικά καιρού επιτρέποντος, συγκροτήματα παραδοσιακού χορού Συλλόγων Ποντίων από την Αττική, αλλά και από το εξωτερικό, θα διασκεδάσουν όσους παραβρεθούν, ενώ θα υπάρχουν ενημέρωση, ομιλίες, βιβλία, Ποντιακή κουζίνα και άλλα.

Παράλληλα, αθλητικά σωματεία θα γνωρίσουν στο κοινό, ατομικά αγωνίσματα.

Όλοι οι φίλοι, προσέλθετε.

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ» Reviewed by on . ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ» Κάλεσμα στο 32ο Ποντιακό Τριήμερο ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλους τους φί ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ» Κάλεσμα στο 32ο Ποντιακό Τριήμερο ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλους τους φί Rating: 0
scroll to top