Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΗΣΕΩΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΗΣΕΩΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Σεπτέμβριος 20, 2017 3:45 μμ A+ / A-

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΗΣΕΩΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΖΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

ΕΝΑΣ σαραντάχρονος νεκρός και ένας δεκαεξάχρονος ανήλικος σοβαρά τραυματισμένος, ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που συνέβη χθες το βράδυ στη λεωφόρο Θησέως / Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος του σταθμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλλιθέας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος, που ήταν οδηγός μηχανής με κατεύθυνση προς την παραλία, παρέσυρε τον 16χρονο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή διέσχιζε κάθετα τη λεωφόρο, με αποτέλεσμα ο μεν νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά, ο δε οδηγός, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του, να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα και, τελικά, να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως ήταν φυσικό, η κυκλοφορία προς την κάθοδο της λεωφόρου Θησέως, διεκόπη για αρκετή ώρα, με τα διερχόμενα οχήματα προς παραλία, να οδηγούνται προς την Ταγματάρχου Πλέσσα.

Αφού επιστήσουμε την μέγιστη προσοχή προς οδηγούς και πεζούς για ασφαλή οδήγηση και διάβαση αντίστοιχα, ευχόμαστε, ολόψυχα, ο νεαρός 16χρονος να μην διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Λίγα λεπτά μετά το τραγικό τροχαίο.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΗΣΕΩΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Reviewed by on . ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΗΣΕΩΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΖΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΝΑΣ σαραντάχρονο ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΗΣΕΩΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΖΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΝΑΣ σαραντάχρονο Rating: 0
scroll to top