Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 25, 2017 3:29 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Υποδέχεται δύο super αθλητές του πρόσφατου παρελθόντος

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17:00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΔΥΟ υπεραθλητές του πρόσφατου παρελθόντος, θα υποδεχθεί αύριο το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο 2ο υπόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Μαντζαγριωτάκη 74 – 76), ο Δήμος μας, με την πραγματοποίηση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ποιοι είναι οι super αθλητές του πρόσφατου παρελθόντος;

Πρώτος, ο Σεργκέι Μπούμπκα (Sergey Bubka), ο γεννηθείς στις 4 Δεκεμβρίου 1963, Ουκρανός παλαίμαχος επικοντιστής, ο οποίος υπήρξε κορυφαίος στο άθλημά του, καθώς κατέκτησε 6 συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα  και 1 χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, έσπασε συνολικά 35 φορές το ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ (17 φορές στον ανοιχτό στίβο και 18 στον κλειστό), ήταν ο πρώτος αθλητής που ξεπέρασε τα 6 μέτρα, ενώ κατέχει έως και σήμερα, το παγκόσμιο ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο, με 6.14 μέτρα.

Δεύτερος, ο Ρόμπερτ Εμιγιάν (Robert Emmiyan), ο γεννηθείς στις 15 Φεβρουαρίου 1965, Αρμένιος παλαίμαχος άλτης, κάτοχος, από το μακρινό 1987, του ευρωπαϊκού ρεκόρ, με άλμα στα 8.86 μέτρα, με πάμπολλες ευρωπαϊκές, παγκόσμιες και Ολυμπιακές διακρίσεις.

Και οι δύο σπουδαίοι αυτοί αθλητές, αγωνίστηκαν με τα χρώματα της πάλαι ποτέ Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (Ε.Σ.Σ.Δ.) και θα παραβρεθούν στην πόλη μας, επ’ ευκαιρία της διοργάνωσης, από το Δήμο Καλλιθέας, από τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» και από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.),, των αγώνων Αλμάτων, μεθαύριο Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 15:30, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Όσοι είστε λάτρεις του κλασσικού αθλητισμού, θα έχετε την μοναδική ευκαιρία, αύριο το απόγευμα, να θαυμάσετε και αντικρύσετε από κοντά, τους δύο κορυφαίους στο άθλημα που αγωνίστηκαν, αθλητές.

Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι από τη Wikipedia.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Υποδέχεται δύο super αθλητές του πρόσφατου παρελθόντος ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17:00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΥΟ υπεραθλητές του πρόσφατου παρελθόντος, θα υ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Υποδέχεται δύο super αθλητές του πρόσφατου παρελθόντος ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17:00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΥΟ υπεραθλητές του πρόσφατου παρελθόντος, θα υ Rating: 0
scroll to top