Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 31, 2017 3:35 μμ A+ / A-

ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νέα ηλεκτρονική εφημερίδα, «γιατί μπορούμε…»

ΜΕ ΑΡΘΡΑ, ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΜΙΑ ΝΕΑ καταπληκτική ηλεκτρονική εφημερίδα, απέκτησε η πόλη μας η Καλλιθέα.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καλλιθέας και η συντακτική του ομάδα, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Βενέτη, Ιωάννα Κλάδη, Μαρία Κοκκώνη, Ελένη Κρητικού και Γιάννα Λυκούργου, υπό το συντονισμό της εκπαιδευτικού Κας Κατερίνας Γιωτοπούλου, καθώς και με την αμέριστη συμβολή όλων των εκπαιδευομένων και εκπαιδευτικών του Σχολείου, «κυκλοφόρησαν» το 1ο τεύχος της νέας ηλεκτρονικής τους εφημερίδας, με τίτλο «γιατί μπορούμε…», το οποίο περιλαμβάνει εννέα (9) άρθρα, ποικίλης ύλης και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εργαστηρίων και των project του Σχολείου.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδος, είναι: http://schoolpress.sch.gr/mporoume/ και στον σύντομο χαιρετισμό που απευθύνουν, ενημερώνουν για το περιεχόμενο της εφημερίδος, αλλά και για τις φιλοδοξίες τους.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, προτείνουμε στους αναγνώστες της εφημερίδος μας, όχι μόνο να επισκεφθούν τη νέα εφημερίδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, αλλά να την «αγκαλιάσουν» και να την περιβάλλουν με αγάπη, γιατί πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, είναι, το λιγότερο αξιέπαινες.

Παρακάτω, παρατίθεται ο σύντομος μεν, αλλά καθόλα περιεκτικός δε χαιρετισμός της συντακτικής ομάδας, στην οποία ευχόμαστε ολόψυχα, πολλές και ουσιαστικές δημοσιογραφικές επιτυχίες.

Ο Χαιρετισμός

«Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα των εκπαιδευομένων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καλλιθέας.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που περιέχουν σκέψεις και προβληματισμούς εκπαιδευομένων του σχολείου μας για το ίδιο το σχολείο, τις μορφωτικές και κοινωνικές εμπειρίες που αποκτούν και γενικότερα θέματα που τους απασχολούν.

Φιλοδοξούμε να γίνει αυτός ο χώρος ένα βήμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα στα μέλη της κοινότητας του σχολείου μας, σε εκπαιδευομένους και εκπαιδευτές άλλων ΣΔΕ και σε όποιον ακόμη επιθυμεί να συνομιλήσει μαζί μας».

Το λογότυπο της νέας εφημερίδος.

 

ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νέα ηλεκτρονική εφημερίδα, «γιατί μπορούμε…» ΜΕ ΑΡΘΡΑ, ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ καταπληκ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νέα ηλεκτρονική εφημερίδα, «γιατί μπορούμε…» ΜΕ ΑΡΘΡΑ, ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ καταπληκ Rating: 0
scroll to top