Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 20, 2017 11:04 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Έγινε, το έλα να δεις!…

 ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΙΝΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 ΤΟ έλα να δεις, έγινε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2017, στην γνωστή, πλέον, αίθουσα εκδηλώσεων «Ποσειδών», στις Τζιτζιφιές.

Ο λόγος; Η πραγματοποίηση του ετήσιου κοινού χορού των αγαπημένων μας ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης, του Φοίνικα και του Ολυμπιακού Καλλιθέας.

Στο κάλεσμα των Διοικήσεων των δύο συλλόγων, όλοι ανταποκρίθηκαν  άμεσα και έτσι η αίθουσα γέμισε, ήδη από τις 1 το μεσημέρι – όπου θα ξεκινούσε η όλη εκδήλωση – από ποδοσφαιριστές (μικρούς και μεγάλους), προπονητές, γονείς, φίλους αλλά και μέλη των δύο αδελφών ποδοσφαιρικών συλλόγων, πολλοί εκ των οποίων προσήλθαν μασκαρεμένοι, καθώς διανύουμε την περίοδο των Αποκριών και μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, όλοι μαζί, πέρασαν πάνω από 5 ώρες γεμάτες με αστείρευτο κέφι, ξεγνοιασιά, διασκέδαση και χορό.

Με τον αεικίνητο Πρόεδρο των δύο Συλλόγων κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, αλλά και τους Εφόρους στις… επάλξεις – με τον Πρόεδρο μάλιστα, να «κλέβει» την παράσταση, με τις φωνητικές του ικανότητες – όλα εξελίχθηκαν τέλεια και σίγουρα όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην μεσημεριανή αυτή εκδήλωση, διασκέδασαν με τη ψυχή τους και έφυγαν, αργά το απόγευμα, αποκομίζοντας αξέχαστες στιγμές χαράς, με τους πιο τυχερούς, βέβαια, από αυτούς, να φεύγουν και με καταπληκτικά δώρα που κέρδισαν κατόπιν κληρώσεως.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός ότι η όλη εκδήλωση περιελάμβανε και χορό Oriental, θεσπέσιο χορό που προσέφερε η Έφορος του Ολυμπιακού Καλλιθέας, Κα Άννα Τεγγελίδη, η οποία σαγήνευσε τους παρευρισκόμενους.

                                

Σίγουρα οι συντελεστές της καταπληκτικής – για πολλοστή φορά – εκδήλωσης που έχει γίνει, πλέον, θεσμός για την πόλη μας, θα πρέπει να νοιώθουν δικαιωμένοι, ευχαριστημένοι και υπερήφανοι συνάμα, από το αποτέλεσμα, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στην καταπληκτική, πραγματικά, αυτή εκδήλωση, παραβρέθηκαν ακόμη, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος (ο οποίος εκφώνησε και έναν σύντομο χαιρετισμό), συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Έλσα, η Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη (η οποία επίσης εκφώνησε έναν σύντομο χαιρετισμό και συνοδεύονταν από τον κ. Ζαχαρία Μαθιουλάκη, πρώην Γραμματέα της Τ.Ο.1 ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλλιθέας και την Κα Κατερίνα Σπετσιέρη), τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Καλλιθέαςκ.κ. Αθηνά Σαραντάκη και Μηνάς Παπαδόπουλος, καθώς και για λίγη ώρα, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, κ. Δημήτρης Νικολάου, όπως σύσσωμη παραβρέθηκε και η οικογένεια του «Ρεπόρτερ της Καλλιθέας».

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Έγινε, το έλα να δεις!...  ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΙΝΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΤΟ έλα να δεις, έγινε Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Έγινε, το έλα να δεις!...  ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΙΝΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΤΟ έλα να δεις, έγινε Rating: 0
scroll to top