Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 30, 2017 7:17 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σχολές Γονέων για 2η συνεχή χρονιά

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ επιστολή που απέστειλε προς τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος, τους ενημερώνει για την οργάνωση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, των Σχολών Γονέων στα Σχολεία και ζητά, μέσω των Διευθυντών και των Διευθυντριών, να ενημερωθούν οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στα Σχολεία και συνάμα, να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία αυτή.

Ολόκληρη η σχετική επιστολή του κ. Κυριακόπουλου, έχει ως ακολούθως:

«Αγαπητή/ε κα/κ. Διευθύντρια/ντά,

Ο Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις «Σχολές Γονέων» στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Καλλιθέας.

Όπως ήδη γνωρίζετε, πρόκειται για δωρεάν σεμινάρια προς τους γονείς από καταρτισμένους επιστήμονες με σκοπό τη συμβουλευτική υποστήριξη των γονέων για τη βελτίωση και ενίσχυση των σχέσεών τους με τα παιδιά τους.

Την περασμένη χρονιά, είχαμε χορηγούς στην προσπάθειά μας, επιστήμονες του παιδαγωγικού κλάδου, οι οποίοι προσέφεραν δωρεάν εισηγήσεις στους γονείς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Φέτος, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται από ψυχολόγους, οι οποίοι θα προσφέρουν τις ειδικές γνώσεις τους στους γονείς που θα συμμετάσχουν.

Παρακαλούμε για την συνεργασία σας και την προώθηση της δράσης προς τον σύλλογο γονέων και τους γονείς του σχολείου σας, προκειμένου να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία αυτή.

*Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των συναντήσεων του 1ου μήνα.

Με εκτίμηση,

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Ακολουθούν το πρόγραμμα των συναντήσεων του 1ου μήνα, καθώς και η σχετική αφίσα, για καθε ενδιαφερόμενο γονέα.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σχολές Γονέων για 2η συνεχή χρονιά ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ επιστολή που απέστειλε προς τους Διευθυντές κ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σχολές Γονέων για 2η συνεχή χρονιά ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ επιστολή που απέστειλε προς τους Διευθυντές κ Rating: 0
scroll to top