Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣ

Νοέμβριος 30, 2016 11:53 πμ A+ / A-

ΖΑΧΑΡΙΑΣ  ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣ

«Στον απόηχο της Ολομέλειας»

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την πρόσφατα διεξαχθείσα Ολομέλεια της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη» και συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της πόλης μας, ο επί σειρά ετών πρώην Γραμματέας της Τ.Ο. 1 ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλλιθέας, κ. Ζαχαρίας Μαθιουλάκης, καταθέτει, σήμερα, τις απόψεις του για τα αποτελέσματα αυτής.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Ζαχαρία Μαθιουλάκη, έχει ως ακολούθως:
«Η  Ολομέλεια της Παράταξης ‘‘ Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη’’, που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης μας, απέδειξε για άλλη μια φορά,  την πολυσυλλεκτικότητα της Παράταξης.
Ήταν μια Ολομέλεια, που έστειλε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ενότητας, όχι μόνο προς τους Δημότες, αλλά και προς τις άλλες προοδευτικές δημοκρατικές παρατάξεις, όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά τις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές.
Τα μέλη και τα στελέχη της Παράταξης, έχοντας αφήσει τις κομματικές τους ταυτότητες έξω από την αίθουσα, κατέθεσαν τον προβληματισμό τους, τόσο για την Πόλη μας, όσο και για την το μέλλον της κατακερματισμένης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, όπως αυτές σήμερα εκφράζονται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας.
Το πνεύμα ενότητας που επικράτησε σε αυτήν την Ολομέλεια, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα ενωτικό προσκλητήριο προς τις άλλες δημοκρατικές προοδευτικές δημοτικές παρατάξεις, για μια κοινή πορεία, όπως η δημοκρατική προοδευτική κοινωνία της Πόλης μας επιτάσσει.
Τα βαθύτερα αίτια, τα οποία οδήγησαν στην διάσπαση της προηγούμενης Διοίκησης
  και  τα οποία  δεν έγιναν ποτέ γνωστά σε κανέναν,  δεν μπορούν και δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο στην υλοποίηση του πνεύματος ενότητας,  όπως αυτό εκφράσθηκε, τόσο από την επικεφαλής της παράταξης κα Βάσω Μαργαρίτη,  όσο  και από τις ομιλίες των μελών και των στελεχών της παράταξης.
Εκτός και,
  αν αυτά τα βαθύτερα αίτια, εξακολουθούν  να υφίστανται και από κάποιους να υπηρετούνται και  πιθανόν και οι ίδιοι να μην τα γνωρίζουν.
Τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης ‘‘ Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη’’,
  ούτε τα γνώριζαν, ούτε τα γνωρίζουν, και αφού δεν τα γνωρίζουν,  δεν μπορούν και να τα υπηρετούν.
Στην Ολομέλεια ήταν εμφανέστατη και η ηλικιακή πολυσυλλεκτικότητα της παράταξης, σε αυτήν την Ολομέλεια συναντήθηκε η πείρα του παλαίμαχου, η ωριμότητα της μέσης ηλικίας και η ορμητικότητα του νέου.
Αυτό το πάντρεμα της εμπειρίας με την ωριμότητα και την νεανική ορμή, αφενός μεν προδιαγράφουν το αύριο αυτής της παράταξης και αφετέρου είναι η εγγύηση της υλοποίησης της ενότητας του κατακερματισμένου δημοκρατικού προοδευτικού κόσμου της Πόλης μας.
Αυτού του κατακερματισμένου κόσμου, που με επαγγελματική ευσυνειδησία μεθοδεύτηκε η τεχνική στρατηγική της διάσπασης, από επαγγελματίες της πολιτικής,
  μιας διάσπασης η οποία και διαμόρφωσε την σημερινή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, έξω και πέρα από τα θέλω και τα πιστεύω της προοδευτικής δημοκρατικής κοινωνίας της Πόλης μας».

O κ. Ζαχαρίας Μαθιουλάκης.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣ Reviewed by on . ΖΑΧΑΡΙΑΣ  ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣ «Στον απόηχο της Ολομέλειας» ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την πρόσφατα διεξαχθείσα Ολομέλ ΖΑΧΑΡΙΑΣ  ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣ «Στον απόηχο της Ολομέλειας» ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την πρόσφατα διεξαχθείσα Ολομέλ Rating: 0
scroll to top