Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Νοέμβριος 29, 2016 3:27 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα, το αναλυτικό πρόγραμμα του Φιλοσοφικού Εργαστηρίου, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και με υπεύθυνο, τον εξαίρετο συμπολίτη μας Εκπαιδευτικό και Συγγραφέα κ. Δημήτρη Ντούσα.

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Σάββατο, από 10 το πρωί  έως 12 το μεσημέρι, στο1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας (Σκρα 35 & Δημοσθένους).

 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

«Η Παιδαγωγική και Διδακτική Φιλοσοφία του Πυθαγόρα».

Απευθύνεται σε Ενήλικες (Γονείς & Εκπαιδευτικούς). Όσοι Γονείς και Εκπαιδευτικοί  επιθυμούν μπορούν να παρακολουθούν ως ακροατές τα τμήματα  Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

«Η Διδασκαλία του Σωκράτη για τη Φιλία».

Απευθύνεται σε μαθητές του Δημοτικού. Όσοι μαθητές Δημοτικού  επιθυμούν μπορούν να παρακολουθούν ως ακροατές τα μαθήματα για τους εφήβους του Γυμνασίου-Λυκείου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

«Τι είναι το Σύμπαν;»

Απευθύνεται σε μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Όσοι μαθητές Γυμνασίου επιθυμούν μπορούν να παρακολουθούν ως ακροατές τα μαθήματα για τα παιδιά του Δημοτικού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976026625, 2109421100 (18:0021:00), κ. Δημήτρης Ντούσας.

Ο κ. Δημήτρης Ντούσας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα, το αναλυτικ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα, το αναλυτικ Rating: 0
scroll to top