Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » 14o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

14o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 27, 2016 10:44 μμ A+ / A-

14o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εορτασμός με βραβεύσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΚΑΙ το 14ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, εόρτασε, σήμερα το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2016, με μια σεμνή εκδήλωση τιμής και μνήμης, την 76η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια παρέδωσε τη Σημαία του Σχολείου στην αριστούχο Μαθήτρια – Σημαιοφόρο στην αυριανή παρέλαση, Μαρία Ντούσα, κόρη του γνωστότατου Εκπαιδευτικού και Συγγραφέα της πόλης μας κ. Δημήτρη Ντούσα.

Ακολούθως, η Εκπαιδευτικός Κα Αικατερίνη Κάζηρα ανέγνωσε τα ονόματα όλων των αριστούχων μαθητριών και μαθητών, στους οποίους απονεμήθηκαν Αριστεία και Βραβεία Προόδου.

Αμέσως μετά, τον πρόλογο εκφώνησε η Εκπαιδευτικός Κα Ευγενία Κατσογιάννου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα αφιέρωμα στον ζωγράφο Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, με τα κείμενα της 1ης ενότητας να διαβάζουν οι μαθήτριες της Β’ τάξης του Σχολείου, Βίκυ Μεγάλου, Μαρίνα Μιχαηλίδου, Ερμιόνη Πρόκοβα και Ελπίδα Τσαγκαροπούλου.

Κατά τη 2η ενότητα του αφιερώματος, όπου παρουσιάστηκαν σε video wall,  σκίτσα και πίνακες του μεγάλου ζωγράφου, τα κείμενα και τις μαρτυρίες της εποχής, ανέγνωσαν οι μαθήτριες και οι μαθητές Αγγελική Σκαλτσά, Ανδρομάχη Τσελίκα, Γιάννης Τσιπτσής, Ευάγγελος Αποστόλου, Θωμάς Ζορμπάς, Παναγιώτης Κακλαμανάκης και Χρήστος Μπαλαμπάνης.

Την Χορωδία του Σχολείου, διηύθυνε η Κα Παπαδάτου, την τεχνική υποστήριξη παρείχαν οι κ.κ. Παναγιώτης Ντίνος και  Γεώργιος Τερζής, ενώ την όλη γιορτή επιμελήθηκε η Κα Άννα Γεωργιάδου, όλοι τους Εκπαιδευτικοί του Σχολείου.

Στη σεμνή αυτή γιορτή, η οποία «έκλεισε», με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, εκτός των πολλών γονέων, κηδεμόνων και φίλων των μαθητριών και των μαθητών που πήραν μέρος σ’ αυτή, παρέστησαν ακόμη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος και Γέωργιος Κουτσογιάννης, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος, αντίστοιχα, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, η Εκπρόσωπος του Κοινοφελούς Ιδρύματος  Αντωνίου & Ιωάννη Αγγελικούση – το οποίο πάντα βοηθά το συγκεκριμένο Σχολείο – Κα Ιωάννα Γιαννοπούλου, καθώς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με προεξέχοντα τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Τσώτα.

Και του χρόνου.

  

   

   

   

14o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 14o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εορτασμός με βραβεύσεις ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ το 14ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, εόρτασε, σήμερα το πρωί της Πέμπτης 27 14o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εορτασμός με βραβεύσεις ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ το 14ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, εόρτασε, σήμερα το πρωί της Πέμπτης 27 Rating: 0
scroll to top