Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Οκτώβριος 29, 2016 11:18 πμ A+ / A-

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Συνέντευξη Τύπου για τα 20 χρόνια κοινωφελούς δράσης

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 20 χρόνια κοινωφελούς δράσης, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στις 12.00, Συνέντευξη Τύπου για μια παρουσίαση της έως τώρα φιλανθρωπικής του πορείας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει αναφορά στην πορεία και τα μελλοντικά βήματα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ανασκόπηση της δράσης του Ιδρύματος και αναφορά στον μελλοντικό προγραμματισμό του Ι.Σ.Ν.. Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Π.Ι.Σ.Ν., στο κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.  

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Ιστότοπου του Ι.Σ.Ν. στο www.SNF.org. Επιπλέον, για τους επισκέπτες που θα βρίσκονται εκείνη την ώρα στο Κ.Π.Ι.Σ.Ν., θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά σε οθόνες που θα βρίσκονται τοποθετημένες στο χώρο της Αγοράς.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 η 67η Τακτική Συνάντηση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου με το Ι.Σ.Ν., για το Κ.Π.Ι.Σ.Ν.. Η συνάντηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο www.SNF.org, με απώτερο σκοπό την ολοκληρωμένη και ανοιχτή ενημέρωση του κοινού αναφορικά με την πορεία του έργου.

 

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Reviewed by on . ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Συνέντευξη Τύπου για τα 20 χρόνια κοινωφελούς δράσης ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 20 χρόνια κοινωφελούς δράσης, το Ίδρυμα Σ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Συνέντευξη Τύπου για τα 20 χρόνια κοινωφελούς δράσης ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 20 χρόνια κοινωφελούς δράσης, το Ίδρυμα Σ Rating: 0
scroll to top