Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 20, 2016 7:35 μμ A+ / A-

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Μπελ Επόκ», με την Μαρίζα Ρίζου

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (που έχει καθιερωθεί η 26η Ιουνίου), ο Δήμος Καλλιθέας και το Πρόγραμμα Απεξάρτησης του Σωματείου «ΘΗΣΕΑΣ», διοργανώνουν στην πλατεία Κύπρου, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:30, συναυλία με την Μαρίζα Ρίζου, με τίτλο «Μπελ Επόκ».

Πριν την συναυλία, θα λειτουργήσει έκθεση – παζάρι με κατασκευές που έχουν φιλοτεχνήσει τα μέλη του «ΘΗΣΕΑ», στο πλαίσιο της θεραπευτικής διαδικασίας και στις 20:30 θα ξεκινήσει ομαδική ζωγραφική στην πλατεία Κύπρου.

Το Σωματείο «Θησέας» λειτουργεί από το 1989 και αποτελεί το μοναδικό Δημοτικό Πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της τοξικοεξάρτησης. Το 1998 εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένο Ανοιχτό Θεραπευτικό Πρόγραμμα.

Λίγα λόγια για τη Μαρίζα Ρίζου:

Η Μαρίζα Ρίζου ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων χειμερινών παραστάσεων στην Αθήνα καιλίγο πριν την κυκλοφορία της 2ης δισκογραφικής της δουλειάς από την Feelgood Records, ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στην Ελλάδα.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ασπιώτη και παρέα με μία μπάντα εξαιρετικών μουσικών, η Μαρίζα Ρίζου και οι συνεργάτες της, χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα αλλά και όλα εκείνα τα όμορφα που συνοδεύουν την εποχή της Μπελ Επόκ, φτιάχνοντας τα παλιά τραγούδια όπως θα ήταν αν δημιουργούνταν σήμερα και γνωρίζοντάς μας με τα νέα.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Μπελ Επόκ», με την Μαρίζα Ρίζου ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την Παγκόσμια Ημέρα κατά ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Μπελ Επόκ», με την Μαρίζα Ρίζου ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την Παγκόσμια Ημέρα κατά Rating: 0
scroll to top