Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 30, 2016 8:07 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Έληξε, επιτυχώς, η ποδοσφαιρική περίοδος

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»

ΜΕ τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μεταξύ των γονέων των ποδοσφαιριστών των τμημάτων Υποδομής των σωματείων Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας και Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας και των προπονητών και ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας του Φοίνικα, πραγματοποιήθηκε, χθες το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2016, στο γήπεδο  στο πάρκο «Σταύρος Νιάρχος», η λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου για τα δύο έξοχα αδελφά ποδοσφαιρικά σωματεία της Πόλης μας.

Πριν από τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, ο κοινός Πρόεδρος των δύο σωματείων κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε, παράλληλα, τόσο τους πολυπληθείς μπόμπιρες, τους αυριανούς μεγάλους μπαλαδόρους του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μαζί με τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους προπονητές τους, κατέκλυσαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων – τα οποία παραβρέθηκαν σύσσωμα – για την προσφορά τους.

Αφού αναφέρθηκε, εν τάχει, στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία που σημείωσαν όλα τα τμήματα των δύο Συλλόγων κατά την περασμένη, πλέον, σεζόν και ιδιαίτερα σε αυτά που κατέκτησαν τα συνολικά πέντε (5) κύπελλα που βρίσκονταν σε περίοπτη θέση, κάλεσε τα πέντε διακριθέντα τμήματα, να σηκώσουν, εν μέσω αποθέωσης και αυτή τη φορά, τα τρόπαια που κατέκτησαν.

Μετά το πέρας του σύντομου χαιρετισμού του Προέδρου, έγινε η παρουσίαση των προπονητικών εμφανίσεων όλων των τμημάτων, με τρεις από τους ποδοσφαιριστές των υποδομών του Φοίνικα Καλλιθέας, να εκτελούν χρέη… μοντέλων.

Να σημειωθεί, ότι σε όλους τους παρευρισκομένους, προσφέρθηκαν πλούσια σπιτικά εδέσματα και αναψυκτικά, τα οποία είχαν ετοιμάσει και προσκομίσει, γονείς παιδιών από τα τμήματα Υποδομής των δύο Συλλόγων, ενώ χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς και η συμμετοχή μίας μητέρας μελλοντικού ποδοσφαιρικού αστέρα, στον διεξαχθέντα φιλικό αγώνα.

Να συγχαρούμε όλους όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της ζεστής και οικογενειακής αυτής εκδήλωσης. αλλά Ιδιαίτερα συγχαρητήρια, όμως, οφείλουμε να αποδώσουμε στην Έφορο του τμήματος Παίδων του αγαπημένου μας «πράσινου» σωματείου, Κα Άννα Παλασίδου – Μετήρτικα, η οποία ήταν παρούσα στο γήπεδο για πάνω τέσσσερις ώρες και μεριμνούσε για την πραγματοποίηση της καθόλα άρτιας, τελικά όπως εξελίχθηκε αυτής εκδήλωσης,  για τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ευχόμαστε ολόψυχα, σε όλη την οικογένεια του Φοίνικα και του Ολυμπιακού Καλλιθέας, καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και τον προσεχή Σεπτέμβρη, να ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί υγιείς για την έναρξης της νέας ποδοσφαιρική περίοδο, η οποία προμηνύεται ιδιαίτερα ελπιδοφόρα σε διακρίσεις και τίτλους.

 

  

  

  

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έληξε, επιτυχώς, η ποδοσφαιρική περίοδος ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» ΜΕ τη διεξαγωγή ενός φιλικού Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έληξε, επιτυχώς, η ποδοσφαιρική περίοδος ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» ΜΕ τη διεξαγωγή ενός φιλικού Rating: 0
scroll to top