Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ

ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ

Μάιος 25, 2016 12:54 μμ A+ / A-

ΘΡΗΝΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στερνό Αντίο στο Θόδωρο Πρεβεζάνο!

ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΟΔΥΝΗ και σπαραγμός. Ξεσπάσματα αστείρευτου πόνου το απομεσήμερο της Δευτέρας 23ης Μαΐου 2016,  στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, εκεί όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον Θόδωρο Πρεβεζάνο, τον άνθρωπο που συνέδεσε όλη του σχεδόν τη ζωή με την Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα και ιδιαίτερα με τον αείμνηστο μεγάλο Πρόεδρό της Νίκο Σαλευρή.

Μέγα πλήθος κόσμου συνόδευε την σωρό του αγαπημένου φίλου όλων των στελεχών της Διοίκησης,  αλλά και όλων των παικτών και προπονητών της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας, την ομάδα που αγάπησε πιο πολύ και από την ίδια του τη ζωή.

Ανάμεσά τους, η σύντροφος της ζωής του, Γεωργία, τα αδέλφια του, Ευτυχία και Αυγέρης και  τα ανίψια του, Δημήτρης, Γιώργος, Στάθης και Γωγώ.

Παρόντες και όλοι οι φίλοι του, οι παλαιοί και οι καινούργιοι. Σύσσωμο το υπό τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα, κ. Ιωάννη Βαραντίνη Διοικητικό Συμβούλιο, η σύζυγος του αείμνηστου Προέδρου Νίκου Σαλευρή, Γεωργία με τους γιους τους Κώστα και Τάσο, ο κ. Σταύρος Καρακασίδης, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Δημήτρης Βουδούρης, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Πάνος Πρόκος, ο  κ. Σπύρος Αθανασάκης, η Κα Μαγδαληνή Σταυροπούλου, οι διατελέσαντες Γενικοί Αρχηγοί της ομάδας  Γιώργος Θάνος, Γιώργος Παυλόπουλος και Χρήστος Γεωργίου, η Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Καλλιθέας πρ. Αντιδήμαρχος και πρ. Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κα Βάσω Μαργαρίτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κα Νατάσα Αδαμοπούλου και κ. Ευάγγελος Ανδρεάδης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γεωργούσης, καθώς και εκατοντάδες κόσμου.

Καλό σου ταξίδι φίλε Θόδωρε.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ Reviewed by on . ΘΡΗΝΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Στερνό Αντίο στο Θόδωρο Πρεβεζάνο! ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΔΥΝΗ και σπαραγμός. Ξ ΘΡΗΝΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Στερνό Αντίο στο Θόδωρο Πρεβεζάνο! ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΔΥΝΗ και σπαραγμός. Ξ Rating: 0
scroll to top