Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» – ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» – ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Απρίλιος 6, 2016 3:14 μμ A+ / A-

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» – ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Επιστολή προς τον Δήμαρχο

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ TAE KWO DO ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ κοινοποιούμενη, παράλληλα, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, αλλά και στους Αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων, απέστειλε, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, χθες Τρίτη 5 Απριλίου 2016, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αρχηγός της Παράταξης «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, σχετική με πρόσφατη επαναβεβαίωση από τον Υπουργό Οικονομίας κ. Γιώργο Σταθάκη, ότι σε πρόγραμμα, ύψους 35 δις ευρώ, του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Ταμείου, του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Ταμείου Συνοχής, θα περιλαμβάνεται και η μετατροπή του Σταδίου TAE KWO DO, σε Συνεδριακό Κέντρο.

Με αφορμή αυτή την επαναβεβαίωση, προτείνει στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, να υιοθετήσει δήλωση, με την οποία να εκδηλώνεται το θετικό ενδιαφέρον του Σώματος προς τα λεγόμενα του κ. Υπουργού.

Ολόκληρη η Επιστολή του κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλου, έχει ως εξής:

«Καλλιθέα, 5 Απριλίου 2016

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Προς

κ. Δημήτρη Κάρναβο

Δήμαρχο Καλλιθέας

Κύριε Δήμαρχε,

Απαντώντας σε ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ κ. Κωστή Χατζηδάκη και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Βασίλη Κεγκέρογλου σχετικά με τα έργα, τα οποία η Κυβέρνηση έχει επιλέξει να ενταχθούν στο ύψους 35 δισ. € πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Ταμείου, του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Ταμείου Συνοχής, γνωστό και ως «Πακέτο Γιουνκέρ», ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης επαναβεβαίωσε προ ολίγων ημερών στη Βουλή ότι μεταξύ άλλων σ’ αυτά περιλαμβάνεται και η μετατροπή του Σταδίου του Tae Kwon Do σε Συνεδριακό Κέντρο.

Ασφαλώς κατανοείτε ότι η εξέλιξη αυτή δεν μπορεί παρά να επιδράσει ευθέως στην αναπτυξιακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής, συνεπώς και της Καλλιθέας, αποσκοπώντας ειδικότερα στην ενίσχυση του τουριστικού κλάδου. Εν συναρτήσει προς αυτή την κυβερνητική στόχευση, το σχέδιο για τη μετατροπή του Σταδίου σε Συνεδριακό Κέντρο καθιστά εξάλλου εκ νέου επίκαιρη την υπόθεση της ανάπλασης του Παραλιακού μετώπου. Υποχρεώνει ιδίως σε πρωτοβουλίες για την ανακίνηση του διακοπέντος σχεδιασμού, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις της Κυβέρνησης, αλλά και της Περιφέρειας Αττικής, μόνου δημοσίου φορέα, ο οποίος σήμερα επεξεργάζεται θέσεις επί του ζητήματος.

 Κατόπιν τούτων, η παράταξη προτείνει όπως κατά την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου υιοθετηθεί δήλωση, με την οποία θα εκδηλώνεται το θετικό ενδιαφέρον του Σώματος προς την ανακοίνωση του κ. υπουργού και θα υπογραμμίζονται αφ’ ενός μεν η ανάγκη να επιταχυνθεί η λήψη αποφάσεων για την ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου, αφ’ ετέρου δε η ετοιμότητα του Δήμου Καλλιθέας να μετάσχει στον αναγκαίο διάλογο για το σκοπό αυτό. Η ενέργεια αυτή θα συνιστούσε αντικειμενικά και ένα βήμα προς τον τερματισμό της αδράνειας, η οποία παρατηρείται σήμερα ως προς την εκδήλωση του ενδιαφέροντος του Δήμου για το θέμα.

Θοδωρής Ψαλιδόπουλος

Κοινοποίηση:

– κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

– κ.κ. Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων».

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» – ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Reviewed by on . «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» - ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Επιστολή προς τον Δήμαρχο ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ TAE KWO DO ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ κοινοποιούμενη, παρά «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» - ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Επιστολή προς τον Δήμαρχο ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ TAE KWO DO ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ κοινοποιούμενη, παρά Rating: 0
scroll to top