Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ.Ε.Ο.Ν.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ.Ε.Ο.Ν.

Απρίλιος 27, 2016 8:30 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΗΤΑ

Διανομή τροφίμων και ρουχισμού

ΣΕ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΧΘΕΣ Τρίτη 26 Απριλίου 2016,στα γραφεία της ΕΝ.Ε.Ο.Ν ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, η Πρόεδρος Κα Βάσω Μαργαρίτη και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη», μαζί με τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  και  εθελόντριες – μέλη της Ένωσης, μέσα σε κλίμα σεβασμού και συγκίνησης, συνεχίζοντας με αγάπη το έργο της Ένωσης, συγκεντρώσαν τρόφιμα, και ρούχα, που μοιράστηκαν στις μητέρες και τα παιδιά οικογενειών της Καλλιθέας, με οικονομικά και προβλήματα υγείας, για το Πασχαλινό τραπέζι.

Η  Πρόεδρος και τα Μέλη, αφού τις ενημέρωσαν για τη νέα σύνθεση του Δ.Σ., όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Απριλίου 2016, ευχήθηκαν σε όλες τις οικογένειες Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, και τις διαβεβαίωσε, ότι θα εργαστούν με δύναμη και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούν, όσο το δυνατόν καλύτερα, στη στήριξη των οικογενειών και παιδιών.

Επίσης τους ανακοίνωσε, ότι θα ακολουθήσει αμέσως μετά το Πάσχα και δεύτερη διανομή τροφίμων και ρουχισμού.

 

 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΗΤΑ Διανομή τροφίμων και ρουχισμού ΣΕ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΧΘΕΣ Τρίτη 26 Απρι ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΗΤΑ Διανομή τροφίμων και ρουχισμού ΣΕ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΧΘΕΣ Τρίτη 26 Απρι Rating: 0
scroll to top