Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3

Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3

Απρίλιος 25, 2016 1:31 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3

Φινάλε με Νίκη!…

ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ & ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 Vs

ΜΕ ΝΙΚΗ «έκλεισε» τις υποχρεώσεις του στο φετινό Πρωτάθλημα του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα, επικράτησαν, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Απριλίου 2016, στο γήπεδο της Χωράφας Περιστερίου, του τοπικού Γαλαξία με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο ορεξάτοι από τους αντιπάλους τους και στο 17ο λεπτό της συνάντησης, ο 1ος σκόρερ της ομάδας Γιάννης Ανδρεάκενας, διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ της αγαπημένης μας ομάδας.

Στο 3ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου, ο Χρήστος Καλαϊτζίδης, σημείωσε το δεύτερο τέρμα του Φοίνικα Καλλιθέας, ενώ δύο λεπτά αργότερα, στο 50ό λεπτό της συνάντησης, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1, με τέρμα που πέτυχε ο Ραζάκης.

Στο 53ο λεπτό, όλα τελείωσαν. Ο Λουκάς Παπανικολάου, στην επανεμφάνισή του έπειτα από την αποβολή του στον αγώνα με τον Π.Ο. Ψυχικού, σημείωσε το τρίτο τέρμα για τους «πράσινους» της πόλης μας, δίνοντας, έτσι, διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Παρότι στο 75ο λεπτό της συνάντησης, ο Μιχάλης Κοντάκος του Φοίνικα Καλλιθέας, αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Γιάννη Γκικόπουλο (βοηθοί του οι Πέτρος Ρούσσος και Αλέξανδρος Πρίντζιος), βρήκε το ιστορικό σωματείο της πόλης μας, να «κλείνει» την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, με νίκη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο ως ποδοσφαιριστή, του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Βαγγέλη Βόντα, καθώς και του Marsed Kaso, στην παρθενική του εμφάνιση στη θέση του αρχηγού Λουκά Κούτουλα.

Έπειτα από 26 αγωνιστικές στον 4ο Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, ο Φοίνικας Καλλιθέας τερμάτισε 10ος, με 25 βαθμούς, 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 11 ήττες, πληρώνοντας, τρόπο τινά, το πολύ κακό ξεκίνημα που είχε.

Τα υπέρ τέρματα που σημείωσε, ήταν 38, ενώ τα τέρματα που δέχθηκε, 41.

Ευχόμαστε, ολόψυχα, τόσο στα μέλη της Διοίκησης, όσο και στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας, καλό καλοκαίρι και του χρόνου, τέτοιο καιρό, να πανηγυρίζουμε, όλοι μαζί, την πολυπόθητη άνοδο στη Β’ τη τάξει κατηγορία της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής Ένωσης της χώρας.

Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Α. Τασσακόπουλος): Τσιριμιάγκος, Κανελλόπουλος, Νικολάου (81’ Σταματίου), Περουκανέας, Σαράφης, Μαυρής, Κανδυλιώτης, Κουτσονικολής (70’ Ψηλός), Ungureanu (46’ Ραζάκης), Εκατόνταρχος, Θωμόγλου.

Στον πάγκο: Μασούρης, Χασιώτης, Μαλιάγκας, Βασιλειάδης.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δ. Τσικριτέας): Κούτουλας (85’ Kaso), Μαξακούλης, Ιάκωβος (46’ Μαρκατζίνος), Gelashvili, Λουπίδης, Κοντάκος, Αϊβαλιωτάκης, Παπανικολάου (89’ Βόντας), Γραμματικόπουλος, Ανδρεάκενας, Καλαϊτζίδης.

 

  

  

  

  

  

Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3 Reviewed by on . Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3 Φινάλε με Νίκη!... ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ & ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Vs ΜΕ ΝΙΚΗ «έκλεισε» τις υποχρεώσεις του Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-3 Φινάλε με Νίκη!... ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ & ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Vs ΜΕ ΝΙΚΗ «έκλεισε» τις υποχρεώσεις του Rating: 0
scroll to top