Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 1-1

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 1-1

Μάρτιος 9, 2016 10:33 πμ A+ / A-

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 1-1

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία εντός έδρας!…

ΤΟ «ΓΑΛΑΖΙΟ» ΤΕΡΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΜΑΣΕΝΑ

 Vs APS Zakynthos

ΙΣΟΠΑΛΗ αναδείχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Μαρτίου 2016, η «γαλάζια» ομάδα της πόλης μας.

Οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League, παραχώρησαν στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης», ισοπαλία στη Ζάκυνθο, με σκορ 1-1 και έτσι βρίσκονται, πλέον, στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι με τον Κισσαμικό, με 33 βαθμούς.

Η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 4ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Μασένα, σε κόντρα επίθεση, δεν έκανε σωστό γύρισμα στους συμπαίκτες του.

Στο 8ο λεπτό, ο Μασένα διεκδίκησε μια χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του και κέρδισε φάουλ από τον Τσιάμη της Ζακύνθου, ακριβώς στο ημικύκλιο. Το εκτέλεσε ο ίδιος, με συρτό σουτ και ευτύχισε να δει τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαδόπουλου. Το 1-0 για την ομάδα μας, ήταν γεγονός.

Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 17ο λεπτό, ο Μπέλης εκτέλεσε φάουλ, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια των Ζακυνθινών.

Στο 19’, ο Φαρία έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 23ο λεπτό, είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για λογαριασμό της Ζακύνθου. Ο Λέκκας έγινε κάτοχος μέσα στη μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Μιχελή.

Τρία λεπτά αργότερα, έσβησαν οι προβολείς του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας, αλλά 5 λεπτά αργότερα, το φως επανήλθε, έστω και εάν ο ένας από τους προβολείς δεν άναψε ξανά ποτέ.

Στο 32ο λεπτό της συνάντησης, ο Ναζίμ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Μιχελή.

Στο 43ο λεπτό, ο Φράγκος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα, καθώς το σουτ που επιχείρησε, απέκρουσε, με δυσκολία, ο Παπαδόπουλος.

Στο 4ο λεπτό (από τα συνολικά 5) των καθυστερήσεων για τη λήξη του 1ου ημιχρόνου και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά όπως επιτίθονταν η Καλλιθέα, ο Ζακυνθινός τερματοφύλακας Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο, αλλά ο Φράγκος, που καιροφυλακτούσε, δεν κατάφερε να πιάσει καλό σουτ…

Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Καλλιθέα να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία.

Στο 48ο λεπτό, ο Μπέλης έκανε σέντρα σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά έξω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 53ο λεπτό, οι νησιώτες έφεραν το ματς στα ίσα. Έπειτα από σέντρα του Ζαϊρί, ο Κουρέλλας έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς της Καλλιθέας και στην επιστροφή της, ο Σταματής που καιροφυλακτούσε, με πλασέ, την έστειλε στα δίχτυα του Μιχελή. Οι Καλλιθεάτες διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του σκόρερ, αλλά, δυστυχώς για την ομάδα μας, καλύπτονταν από τον Σταύρου

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντουρμισάι έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος, με εντυπωσιακή επέμβαση, αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 64ο λεπτό και έπειτα από σέντρα του Μασένα, ο Μπούζας προσπάθησε να στείλει τη μπάλα με προβολή στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά τον πρόλαβε ο Παπαδόπουλος και έδιωξε.

Στο 71ο λεπτό και έπειτα από έξοχη συνεργασία των παικτών της Καλλιθέας, ο Νόνης έγινε κάτοχος της μπάλας, έπιασε τεχνικό ωραίο σουτ, αλλά δεν έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 83ο λεπτό, ήταν η σειρά του Ντουρμισάι να δει το σουτ του να καταλήγει έξω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες που κατέβαλαν οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου, το πολυπόθητο 2ο τέρμα δεν ήρθε ποτέ και έτσι, το σφύριγμα του διαιτητή Μίαρη, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Μίαρη (Δωδεκανήσου), Πασχαλίδη (Ευβοίας) και Μήταρη (Ανατολικής Αττικής).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπέλης (53’), Κρολ (65’), Ζέλιος (74’) και Κυριακίδης (79’).

Μετά το τέλος του αγώνα και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «γαλάζιων» της πόλης μας, Λουκάς Καραδήμος, εμφανώς στενοχωρημένος, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: «Χαρίζουμε δικά μας παιχνίδια. Κάνουμε τελικές, αλλά δεν μπορούμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Στο ημίχρονο είπαμε ότι η Ζάκυνθος θα ρισκάρει και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Δυστυχώς οι φόβοι μου επαληθεύτηκαν».

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λoυκάς Καραδήμος): Μιχελής, Μουκτάρης, Τζάκσον, Σταύρου, Νόνης, Τεγούσης, Μπούζας (77′ Τσίπρας), Φαρία (44′ Κατσικογιάννης), Μπέλης, Φράγκος (54′ Ντουρμισάι), Μασένα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Τσιάμης, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος, Λέκκας (51′ Κουρέλλας), Ναζίμ (86′ Αποστόλου), Ζαϊρί (90′ Ν. Πέττας), Σταματής, Κρολ.

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 1-1 Reviewed by on . Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 1-1 Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία εντός έδρας!... ΤΟ «ΓΑΛΑΖΙΟ» ΤΕΡΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΜΑΣΕΝΑ Vs ΙΣΟΠΑΛΗ αναδείχθηκε το απόγευμα της Δευ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 1-1 Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία εντός έδρας!... ΤΟ «ΓΑΛΑΖΙΟ» ΤΕΡΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΜΑΣΕΝΑ Vs ΙΣΟΠΑΛΗ αναδείχθηκε το απόγευμα της Δευ Rating: 0
scroll to top