Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: 3-9

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: 3-9

Μάρτιος 21, 2016 11:34 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: 3-9

Βαριά ήττα!…

ΣΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF

 Vs

ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε, χθες αργά το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαρτίου 2016, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Οι «γαλάζιοι» για την περίσταση της πόλης μας, παρότι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του Εσπέρου, πλήρεις και με ανεβασμένο το ηθικό, γνώρισαν, ανέλπιστα, ευρεία σε έκταση ήττα, στον 1ο αγώνα για τα play off, με αντίπαλο τον έξοχο Αδέσποτο Αθηνών.

Οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου, μπήκαν «μουδιασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και στο 2ο μόλις λεπτό της συνάντησης, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Σκιάνης. Μάλιστα, πριν καλά – καλά, προλάβουν να συνέλθουν από το 0-1, δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, στο 4’ και πάλι από τον Σκιάνη.

Παρά την «ψυχρολουσία» όμως, οι Καλλιθεάτες ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας, πίεσαν και πρώτα στο 9ο λεπτό, με τέρμα που σημείωσε ο Αμερικάνος και έπειτα στο 10ο λεπτό, με τέρμα που σημείωσε ο Δερτιλής, έφεραν το ματς στα ίσα.

Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι «γαλάζιοι» πίεσαν για ένα ακόμη τέρμα που θα τους έδινε την πρωτοπορία στο σκορ, προσπάθησαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά με τη λήξη του ημιχρόνου (20ό λεπτό) και εντελώς ανύποπτα, δέχθηκαν γκολ από τον Καλοκύρη, ο οποίος διαμόρφωσε, πολύ εύκολα, το 3-2 υπέρ της ομάδας του, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου μπήκαν πιο δυνατά και στο 23ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, αποκτώντας τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Παντελής Αμερικάνος, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Ανδρέου.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ του φιλοξενούμενου Αδέσποτου, οι παίκτες του οποίου, μέσα σε 2 λεπτά (από το 26’ έως το 27’), σημείωσαν 3 τέρματα, με τον Αναγνόπουλο να σημειώνει 2 στο 26’ και στο 27’ και τον Σκιάνη 1 ακόμη στο 26’ και εκτόξευσαν τη διαφορά στα 4 τέρματα (6-2).

Ο αγώνας είχε, πλέον, αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς παρότι οι Καλλιθεάτες μείωσαν σε 6-3 με τέρμα που σημείωσε ο Ζήκας στο 30ό λεπτό, στα λεπτά που απέμεναν, δέχθηκαν 3 ακόμη τέρματα, από τους Γκότσινα (32’), Σκιάνη (32’) και Αναγνόπουλο (38’), χάνοντας, έτσι, με το βαρύ 9-3, σκορ που πανηγυρίστηκε έξαλλα, όχι μόνο από τους παίκτες, αλλά και από τους αρκετούς φίλους του φιλοξενούμενου σωματείου, που έδωσαν βροντερό «παρών» στο κλειστό του Εσπέρου.

Στον επόμενο αγώνα, η αγαπημένη μας ομάδα Σάλας, φιλοξενείται στο γήπεδο του Αδέσποτου, εκεί όπου καλείται να νικήσει, να κάνει το 1-1 στις νίκες και να αποκτήσει, έτσι, εκ νέου ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση των play off.

Από τον Ολυμπιακό, όλοι προσπάθησαν, αλλά όλοι έτυχαν σε κακή βραδιά, όπου τίποτε δεν ήταν υπέρ τους, αφού, όχι μόνο είχαν δοκάρι, όχι μόνο έχασαν πέναλτι σε κρίσιμο χρονικό σημείο, αλλά ακόμη και στις κόντρες για την διεκδίκηση της μπάλας, την έβλεπαν πάντα να καταλήγει σε πόδια των φιλοξενούμενων παικτών.

Από τον εξαιρετικό Αδέσποτο Αθηνών, όλοι όσοι αγωνίστηκαν, έπαιξαν όπως έπρεπε για να πανηγυρίσουν, στο τέλος, μια μεγάλη νίκη. Κορυφαίοι, όμως, αναδείχθηκαν οι Σκιάνης (ο οποίος σημείωσε 4 τέρματα) και Αναγνόπουλος (ο οποίος σημείωσε 3 τέρματα).

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Θωμάς Θεοδώρου): Τσιβιλής, Μπακάλης, Αμερικάνος, Κουλούρης, Ζήκας, Γκούσιας, Νάτσιος, Ταραξίδης, Δερτιλής, Ρήγας, Γαστεράτος, Λιόντος, Τσιάρας, Καστάνης.

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ανδρέου, Αναγνόπουλος, Χάλας, Γκότσινας, Καλλιγάς, Τσιούρης, Σκιάνης, Μοκμπέλ, Καλοκύρης, Διαμαντόπουλος, Αντωνιάδης, Γιολδάσης, Ορφανός.

 

 

 

 

 

 

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: 3-9 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: 3-9 Βαριά ήττα!... ΣΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF Vs ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε, χθες αργά το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαρτ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: 3-9 Βαριά ήττα!... ΣΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF Vs ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε, χθες αργά το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαρτ Rating: 0
scroll to top