Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 1-1

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 1-1

Μάρτιος 5, 2016 10:07 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 1-1

Ισοπαλία σαν Νίκη για τον Φοίνικα!…

ΣΚΟΡΕΡ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ

 Vs

ΙΣΟΠΑΛΙΑ σαν νίκη, σημείωσε, σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαρτίου 2016, ο Φοίνικας Καλλιθέας.

Η αγαπημένη μας ομάδα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, υποδέχθηκε στο γήπεδο της Παραλίας των Τζιτζιφιών την πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Αθηναΐδα Κυψέλης, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.

Παρά τις πολλές απουσίες σε ένα ακόμη αγώνα, καθώς παρατάχθηκαν στον αγώνα με 11άδα ανάγκης και με μόλις 3εις παίκτες στον πάγκο, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, παρότι δεν μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, κοίταξαν στα μάτια τον πλήρη αντίπαλό τους.

Στα πρώτα 30 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, κυριάρχησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ, με κορυφαία την ευκαιρία στο 25ο λεπτό της συνάντησης, όπου ο Λουκάς Κούτουλας πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά αντιπάλου από πολύ κοντά.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας, όμως, από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα αναθάρρησαν, πήραν την κατοχή της μπάλας και στο 35ό λεπτό είδαν το διαιτητή να τους αρνείται οφθαλμοφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Ανδρεάκενα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ήταν όχι μόνο πέναλτι, αλλά και αποβολή του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων…

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας «πράσινης» ομάδας με την 93χρονη και πλέον ιστορία, κατάφεραν να πάρουν πρώτοι κεφάλι στο σκορ. Στο 71ο λεπτό της συνάντησης, ο έξοχος για άλλη μια φορά, Λουκάς Παπανικολάου, ήταν αυτός που χρίστηκε σκόρερ, δίνοντας μεγάλη χαρά στους λιγοστούς μεν, αλλά πάντοτε πιστούς φίλους της ομάδας.

Η χαρά των παικτών και των φίλων του Φοίνικα, δεν κράτησε, όμως για πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα, στο 74’ της συνάντησης, είδαν τον αειθαλή Σπύρο Τουμάση να παραβιάζει την εστία του Λουκά Κούτουλα και να διαμορφώνει, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το τελικό 1-1.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ήταν ότι ο πολύπειρος κόουτς του Φοίνικα, Δημήτρης Τσικριτέας, αναγκάστηκε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, στο 90ό λεπτό της συνάντησης και στη θέση του Γιάννη Ανδρεάκενα, τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Βαγγέλη Βόντα, ο οποίος, στο ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα της ομάδας, αγωνίστηκε ως παίκτης και όχι ως τερματοφύλακας…

Νωρίτερα, πρώτα στο 54ο λεπτό, ο Γιώργος Αίβαλιωτάκης είχε μπει στη θέση του Θανάση Τσαμποδήμου και ακολούθως, στο 88ο λεπτό, ο Μανώλης Μαστρογιαννόπουλος στη θέση του σκόρερ Λουκά Παπανικολάου.

Για την Αθηναΐδα, ο Βασιλγιάν Σιάνη είχε περάσει στη θέση του Myroslav Bykov, στο 54ο λεπτό της συνάντησης, ο Άντον Ντίσο στη θέση του Marsel Rada, στο 80’ και ο Λάμπρος Βαγγέλης στη θέση του Klement Kyrti, στο 87ο λεπτό.

Με την ισοπαλία αυτή, ο Φοίνικας Καλλιθέας εδραιώθηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχετικά καλό το διαιτητικό τρίο των Γιώργου Αλάμπεη, Νίκου Ματθαίου και Νεκτάριου Παπακωνσταντινόπουλου, με τον διαιτητή της συνάντησης, όμως, να πιστώνεται τον μη καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Φοίνικα στο 35ο λεπτό της συνάντησης και την απευθείας αποβολή του αντίπαλου ποδοσφαιριστή.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Τσαπανίδης, Λουπίδης, Gelashvili, Κοντάκος, Τσαμποδήμος (54’ Αϊβαλιωτάκης), Παπανικολάου (88’ Μαστρογιαννόπουλος), Γραμματικόπουλος, Ανδρεάκενας (90’ Βόντας), Καλαϊτζίδης.

Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Αθανάσιος Ζαμπουράς): Κορδέρας, Μπαρμπαδήμος, Κατσιώρης, Κινδιλίδης, Καραμανίδης, Γκιόλιας, Bykov (54’ Σιάνη), Δουδουμόπουλος, Τουμάσης, Rada (80’ Ντίσο), Kyrti (87’ Βαγγέλης).

Στον πάγκο: Τσιάτσιος, Γώγος, Πουλίδης, Σταθόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική (22η), ο αγαπημένος μας Φοίνικας, φιλοξενείται από τον Ορφέα Αιγάλεω.

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 1-1 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 1-1 Ισοπαλία σαν Νίκη για τον Φοίνικα!... ΣΚΟΡΕΡ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Vs ΙΣΟΠΑΛΙΑ σαν νί Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 1-1 Ισοπαλία σαν Νίκη για τον Φοίνικα!... ΣΚΟΡΕΡ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Vs ΙΣΟΠΑΛΙΑ σαν νί Rating: 0
scroll to top