Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 31, 2016 12:22 πμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΟΡΕΙΑ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που πέρασε από στους χώρους δουλειάς, στα καταστήματα και τις λαϊκές γειτονιές της, πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016, μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας.

Με δυνατά συνθήματα, καλούσαν σε ξεσηκωμό τους εργατοϋπάλληλους από τα πολυκαταστήματα και τα super markets, τους μικρούς επαγγελματίες στα εμπορικά καταστήματα και τις λαϊκές οικογένειες στις γειτονιές της πόλης, μοίρασαν την ανακοίνωση του Π.Α.ΜΕ και το κάλεσμα της Λ.Ε.Κ. για μαζική οργάνωση της πάλης, συμμετοχή στην επερχόμενη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016, «ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ΕΕ για λογαριασμό της πλουτοκρατίας».

Η αντίδρασή του κόσμου στην πρωτοβουλία της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας ήταν ιδιαίτερα θετική, αφού όλοι υποδέχονταν εγκάρδια την πορεία, με χειροκροτήματα οι πεζοί και κορναρίσματα οι οδηγοί.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΡΕΙΑ στους κεντρικούς δρό ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΡΕΙΑ στους κεντρικούς δρό Rating: 0
scroll to top