Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεκέμβριος 29, 2015 1:15 μμ A+ / A-

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λ. Λασκαρίδη

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ

O ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, σε τοποθέτησή του κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την περασμένη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, προχώρησε σε ευθεία καταγγελία της Διοίκησης του Δήμου για την ενέργειά της να πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων στις δικαιούχες – χαμηλών εισοδημάτων – οικογένειες της πόλης, στον ανοικτό χώρο των άλλοτε πλυντηρίων του Ι.Κ.Α., που βρίσκεται πίσω από την πλατεία Δαβάκη, στη συμβολή των οδών Εσπερίδων και Ματζαγριωτάκη.

«Η κίνηση αυτή, για την Παράταξη “ΤΩΡΑ Καλλιθέα”», τόνισε ο κ. Λασκαρίδης, «είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη, αφού χρησιμοποιεί τους δικαιούχους ως βορά στις τηλεοπτικές κάμερες, οι οποίες θα σπεύσουν στη διανομή, όπως είχαν κάνει και στην υποβολή των αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Στην ίδια συνεδρίαση, ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, μεταξύ άλλων, κατήγγειλε την κίνηση της διοίκησης του Δήμου να προχωρήσει σε συστάσεις προς μικροπωλητές της οδού Δαβάκη, «τη στιγμή που», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «αφήνει ανεξέλεγκτες μεγάλες επιχειρήσεις με τραπεζοκαθίσματα, να έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος της ίδιας οδού κι ακόμα μεγαλύτερο της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως)».

Τέλος, τόνισε ότι κακώς οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά στην πλατεία Δαβάκη ολοκληρώνονται στις 31 Δεκεμβρίου. Όπως υπογράμμισε, «το σωστό θα ήταν να ολοκληρωθούν την παραμονή των Θεοφανείων, στις 5 Ιανουαρίου, κι ας είχαν ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα, κι όχι στις 11 Δεκεμβρίου».

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Reviewed by on . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λ. Λασκαρίδη ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ O ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της παράταξης «ΤΩΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λ. Λασκαρίδη ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ O ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της παράταξης «ΤΩΡΑ Rating: 0
scroll to top