Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-3

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-3

Νοέμβριος 30, 2015 2:36 μμ A+ / A-

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-3

Σπουδαίο διπλό

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Vs  

ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό, πέτυχε χθες το απόγευμα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, η «μπλε» ομάδα της πόλης μας.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League, η Καλλιθέα, νίκησε εκτός έδρας στο Αίγιο, τον τοπικό Παναιγιάλειο, με το ευρύ 3-0.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, κατά το πρώτο 20ολεπτο του αγώνα, ήταν «μουδιασμένοι», με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν την κατοχή της μπάλας και να χάσουν δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν.

Η πρώτη σημειώθηκε στο 11ο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Ζουνίνιο, μπλόκαρε δύσκολα ο Κατσούλης.

Η δεύτερη σημειώθηκε έξι λεπτά αργότερα. Ο Μπουρλάκης, έπειτα από συνεργασία με τον Ομάρ, έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας των Καλλιθεατών, αλλά δεν βρέθηκε κανένας συμπαίκτης του στην πορεία της για να την σπρώξει προς την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο 24ο λεπτό όλα άλλαξαν, καθώς οι Καλλιθεάτες πήραν κεφάλι στο σκορ. Έπειτα από συνεργασία των Σταύρου και Μασένα, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και Φράγκου, ευρισκόμενος στο κατάλληλο σημείο, με πλασέ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα Μπαλτιμά.

Το ημίχρονο έληξε, με τους γηπεδούχους να χάνουν μια καλή ευκαιρία. Συγκεκριμένα, στο 34ο λεπτό, ο Κρισμάρεβιτς επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά είδε τον Κατσούλη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στα πρώτα 10 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά στο 56ο λεπτό, η Καλλιθέα σημείωσε και 2ο τέρμα. Έπειτα από επέλαση του Λουκάνοβιτς και σουτ προς την εστία του Παναιγιάλειου ο Μπαλτιμάς έκανε ασθενή απόκρουση, με αποτέλεσμα να δώσει τη δυνατότητα στον Μασένα, που καιροφυλακτούσε, να σπρώξει τη μπάλα στην κενή εστία.

Στο 63ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν την τελευταία τους καλή ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Ο Πέριτς βρέθηκε σε καλή θέση, επιχείρησε το δυνατό σουτ, αλλά ο Κατσούλης έδιωξε, με γροθιές, τη μπάλα μακριά από την εστία του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η απόδοση των γηπεδούχων έπεσε κατακόρυφα, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Μαραντά έδειχναν να έχουν αποδεχθεί την ήττα τους.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 1ο λεπτό, οι Καλλιθεάτες έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, καθώς ο Προκς, με ιδανικό πλασέ, νίκησε τον Μπαλτιμά και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας του.

Ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική νίκη, που ήρθε σε κρίσιμο χρονικά σημείο, καθώς οι Καλλιθεάτες έπειτα από τα δύο συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, δεν είχαν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Με άνεση έβγαλε τον αγώνα, το διαιτητικό τρίο των Μπαλατσούκα (Θεσπρωτίας), Χουλιάρα (Αιτωλοακαρνανίας) και Δ. Τίκα (Θεσπρωτίας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μασένα (30’), Κρισμάρεβιτς (36’), Μπαλτιμάς (48’), Τσώνης (59’), Πέριτς (74’), Ομάρ (87’).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (66′ Λινάρδος), Μίλιτς (66′ Παπουτσής), Μπουρλάκης, Ζουνίνιο (54′ Σκαρτσίλας), Πέριτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Μουκτάρης, Λεβέντης, Πίκολο, Τσώνης, Γκίνη, Σταύρου, Μπέλης (64′ Κατσικογιάννης), Μασένα (87′ Αρναρέλλης), Φράγκος, Λουκάνοβιτς (71′ Προκς).

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-3 Reviewed by on . ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-3 Σπουδαίο διπλό ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  Vs   ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό, πέτυχε χθες το απόγευμα, Κυριακή 29 Νοεμ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-3 Σπουδαίο διπλό ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  Vs   ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό, πέτυχε χθες το απόγευμα, Κυριακή 29 Νοεμ Rating: 0
scroll to top