Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0 (2)

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0 (2)

Νοέμβριος 30, 2015 4:08 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0

Οι σκόρερ του αγώνα

ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΑΝ, ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

AS Olympiakos Kallitheas Vs

ΕΥΤΥΧΩΣ που γνώριζαν οι παίκτες του Ολυμπιακού Καλλιθέας ποιοι χρίστηκαν σκόρερ κατά τον χθεσινοβραδινό αγώνα της ομάδας τους με την Α.Ε. Πάλας Λαγονησίου.

Έτσι, για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας και για τη συμπλήρωση του αμέσως προηγούμενου ρεπορτάζ μας, αναφέρουμε ότι τα τέρματα των “ερυθρολεύκων”, που και στον συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκαν και πάλι με τις 2ες γαλάζιες εμφανίσεις της ομάδας, σημείωσαν οι Γιώργος Ρήγας (7 τέρματα), Νίκος Αποστολάτος (6) , Μάκης Δερτιλής (3), Τάσος Ζήκας (2), Αλέξανδρος Λιόντος (2), Τάσος Γαστεράτος (1), Κώστας Μπακάλης (1) και Δημήτρης Κουλούρης (1).

Επομένως, τέρμα δεν σημείωσαν οι τερματοφύλακες Τσιβιλής, Τσίπρας, καθώς και ο Αμερικάνος.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0 (2) Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0 Οι σκόρερ του αγώνα ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΑΝ, ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  Vs ΕΥΤΥΧΩΣ που γνώριζαν οι παί Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0 Οι σκόρερ του αγώνα ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΑΝ, ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  Vs ΕΥΤΥΧΩΣ που γνώριζαν οι παί Rating: 0
scroll to top