Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 31, 2015 10:39 μμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πικετοφορία στην Καλλιθέα

ΘΕΡΜΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρέμβαση στους δρόμους της πόλης, πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας με πικετοφορία στις γειτονιές και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης, σήμερα το πρωί του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου 2015.

Η ανταπόκριση από τον κόσμο στο κάλεσμα για συμμετοχή των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των άνεργων, των συνταξιούχων, των γυναικών, των νέων και των λαϊκών οικογενειών στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία με το ΠΑΜΕ στις 12 Νοεμβρίου 2015, και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια, «για να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, τη φοροληστεία, τα νέα αντιλαϊκά μέτρα και τη συνεχιζόμενη δολοφονία χιλιάδων προσφύγων με την ευθύνη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ», όπως αναφέρεται και στο σχετικό Δελτίο Τύπου της Λ.Ε.Κ., ήταν θερμή.

Η πικετοφορία κατέληξε σε γνωστότατο Super Market της πόλης, όπου η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών που θέλει να εφαρμόσει η εργοδοσία του Super Market.

LEK1

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πικετοφορία στην Καλλιθέα ΘΕΡΜΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρέμβαση στους δρόμους της πόλης, πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή Κα ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πικετοφορία στην Καλλιθέα ΘΕΡΜΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρέμβαση στους δρόμους της πόλης, πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή Κα Rating: 0
scroll to top