Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σεπτέμβριος 30, 2015 2:51 μμ A+ / A-

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Για τα Εγκριθέντα από την Περιφέρεια Έργα

ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟ

ΜΕ σχετικό Δελτίο Τύπου που απέστειλε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ο κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες της Δημοτικής Παράταξης που ηγείται, «Η Καλλιθέα Μπροστά» προς την Περιφέρεια Αττικής, απευθυνόμενος δημόσια προς τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα κ. Χρήστο Καπάταη κατά την προχθεσινή (28/9/2015) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, στην οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, ύστερα από την ένταξη της χρηματοδότησης έξι έργων στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας.

   Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Δελτίο Τύπου, «πρόκειται για την Κατασκευή Αγωγών Όμβριων Υδάτων του έτους 2015, την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου της οδού Μπιζανίου και του περιβάλλοντος χώρου του, καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», οι μελέτες των οποίων είχαν προωθηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία ήδη από την προηγουμένη διοίκηση του Δήμου, ενώ στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας, εντάχθηκαν και οι Υλικοτεχνικές Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Έσπερος» και τα Ανοιχτά Γήπεδα Καλαθοσφαίρισης και Αντισφαίρισης, οι μελέτες των οποίων δεν έχουν ωστόσο εκπονηθεί ακόμη».

Μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος διετύπωσε, επίσης, τη διαπίστωση, ότι ουσιαστικά ο Δήμος Καλλιθέας στερείται χρηματοδοτούμενου από τον ίδιο Προγράμματος Τεχνικών Έργων και πως η Διοίκηση δεν εκθέτει κανένα σχετικό σχεδιασμό.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Reviewed by on . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Για τα Εγκριθέντα από την Περιφέρεια Έργα ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕ σχετικό Δελτίο Τύπου που απέστειλε στην ηλεκτρονική ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Για τα Εγκριθέντα από την Περιφέρεια Έργα ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕ σχετικό Δελτίο Τύπου που απέστειλε στην ηλεκτρονική Rating: 0
scroll to top