Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Σεπτέμβριος 26, 2015 7:18 μμ A+ / A-

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Χορέψτε μου δύο μάτια

ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ

ΜΙΑ καταπληκτική μουσικοχορευτική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδημότες μας, το βράδυ της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Στον πεζόδρομο πλάι από την είσοδο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας (πίσω από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο), πάρα πολλοί, ήταν οι συνδημότες μας, κάθε ηλικίας και φύλλου, που στάθηκαν τυχεροί να παρακολουθήσουν μια ανεπανάληπτη βραδιά, γεμάτη από παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια του τόπου μας.

Δεκάδες άτομα, μικροί και μεγάλοι, κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άνδρες, με υπέροχες ομοιόμορφες παραδοσιακές στολές, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και με επιδέξιες φιγούρες και καταπληκτικούς χορούς, για πάνω από 1 ½ ώρα, απέσπασαν, καθόλα δίκαια, το «ζεστό» χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες των συνδημοτών μας που παραβρέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, διακρίναμε, το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, τους Αντιδημάρχους της πόλης μας, κ.κ. Άννα Γιαννακού – Πάσχου και Γιώργο Κυριακόπουλο, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους, κ.κ. Σοφία Παπαδοπούλου, Νατάσα Αδαμοπούλου – η οποία παρέστη μαζί με την τσαχπίνα κορούλα της Αικατερίνη – Ραφαέλα – και Λάζαρο Λασκαρίδη.

Η όλη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε με την αγαστή συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας και της Εταιρείας Ορχηστικής Τέχνης «Βάκχαι» και ελπίζουμε να γίνει θεσμός στην πόλη μας.

Παρακάτω, παρατίθενται φωτογραφικά στιγμιότυπα από την χθεσινοβραδινή εκδήλωση:

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Reviewed by on . ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Χορέψτε μου δύο μάτια ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΜΙΑ καταπληκτική μουσικοχορευτική παράσταση είχαν την ευκαιρία να πα ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Χορέψτε μου δύο μάτια ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΜΙΑ καταπληκτική μουσικοχορευτική παράσταση είχαν την ευκαιρία να πα Rating: 0
scroll to top