Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ»

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ»

Αύγουστος 31, 2015 2:04 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ»

Πρόσκληση ενδιαφέροντος

ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας και το Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας καλούν σε ακρόαση όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας του Δήμου Καλλιθέας.
Σκοπός είναι η δημιουργία ενός καλλιτεχνικού σχήματος τα μέλη του οποίου ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους και επιδιώκουν την ευρύτερη προαγωγή της μουσικής τέχνης.
Στόχος είναι η δημιουργία ενός συνόλου που θα συμβάλλει στην προώθηση και ανάδειξη του έργου, που επιτελείται, με συμμετοχές σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς τοπικού αλλά και διεθνούς επιπέδου.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται από 1 έως 9 Σεπτεμβρίου 2015, στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Καλλιθέας, που βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους 100, στον 2ο όροφο. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.9524868 και 210.9587361.

H ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ» Πρόσκληση ενδιαφέροντος ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας και το Δημοτι ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ» Πρόσκληση ενδιαφέροντος ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας και το Δημοτι Rating: 0
scroll to top