Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Αφιερώματα » Δραματοθεραπευτική παράσταση

Δραματοθεραπευτική παράσταση

Απρίλιος 8, 2015 11:00 μμ A+ / A-

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΗΣΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ

Δραματοθεραπευτική παράσταση

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ  παρουσίαση μιας δραματοθεραπευτικής παράστασης προέβησαν, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 8 Απριλίου 2015,  τα μέλη Εφήβων, με αφορμή την ολοκλήρωση της θεραπευτικής τους διαδρομής.

Στην κατάμεστη από γονείς, συγγενείς και φίλους των έξι νεαρών κοριτσιών και αγοριών που απεξαρτήθηκαν από τις βλαβερές ναρκωτικές ουσίες και αφού ο Σύμβουλος Διοικητικού του «ΘΗΣΕΑ», κ. Αποστόλης Δασκαλόπουλος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, πρώτη χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόεδρος του Δ.Σ. του «ΘΗΣΕΑ» Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, η οποία τόνισε: «Θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους μαζί και στον καθένα χωριστά. Στον Άγγελο, τον Γιάννη, τον Διονύση, την Κατερίνα, τον Κωνσταντίνο μας και την Μαρία. Στην πορεία τους βέβαια, προς την επιτυχία, τα παιδιά μας δεν ήταν μόνα τους. Είχαν ένα άριστο κυβερνήτη στο σκάφος της πορείας τους, τον εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο, τον κ. Στέλιο Κρασανάκη. Το πλήρωμα αυτού πλοίου, σε αυτό το δύσκολο ταξίδι, ήταν βέβαια οι εκλεκτοί θεραπευτές τους, οι διοικητικοί υπάλληλοι του «Θησέα» και βέβαια, πάνω απ’ όλα, οι γονείς και οι οικογένειες των παιδιών μας».

 Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Μαθαίνετε ότι παρακολουθώ από την αρχή τον ΘΗΣΕΑ. Ήμουν 20 χρονών όταν παρακολουθούσα τη δράση που ξεκίνησε ο ΘΗΣΕΑΣ. Έτσι, λοιπόν, εμείς ως νέα Διοίκηση δεν θα σας πούμε σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, ότι θα κάνουμε μόνο όσα γινόντουσαν, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και για τα παιδιά που σήμερα αποφοιτούν, αλλά και για τα παιδιά που μακάρι να μην χρειαστεί, αλλά είναι βέβαιο ότι θα έρθουν να πάρουν την θέση αυτών των παιδιών».

Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Δημάρχου, τον λόγο έλαβαν οι γονείς αλλά και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς που δεν ήταν άλλοι από τα παιδιά που κατάφεραν να νικήσουν τον εφιάλτη των ναρκωτικών, τα οποία μέσα σε ένα έντονο συγκινησιακά κλίμα, ευχαρίστησαν από καρδιάς όλους όσοι τα βοήθησαν επί δύο συναπτά και πλέον χρόνια, ώστε να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα για το οποίο διοργανώθηκε αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση.

Την ομιλία του Επιστημονικού Διευθυντή του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» κ. Στέλιου Κρασανάκη, ακολούθησε η παρουσίαση της δραματοθεραπευτικής παράστασης με τον τίτλο «Μετά…μορφές», στην οποία πρωταγωνιστές ήταν οι έξι απόφοιτοι.

Συγχαρητήρια αξίζουν πολλά, πρώτα από όλους στα παιδιά που κατάφεραν να βρουν τον δρόμο τους μακριά από τους εφιάλτες που τα κατέτρεχαν, στους γονείς, συγγενείς και φίλους τους που τα βοήθησαν, αλλά και σε όλο το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του «ΘΗΣΕΑ», το οποίο αθόρυβα αλλά ιδιαίτερα ενεργά, προσφέρει υπερπολύτιμες υπηρεσίες σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Δραματοθεραπευτική παράσταση Reviewed by on . ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΗΣΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ Δραματοθεραπευτική παράσταση ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ  παρουσίαση μιας δραματοθεραπευτικής παρ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΗΣΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ Δραματοθεραπευτική παράσταση ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ  παρουσίαση μιας δραματοθεραπευτικής παρ Rating: 0
scroll to top