Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ»

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ»

Μάρτιος 31, 2023 10:50 μμ A+ / A-

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ»

Η Άντα Ζαφειρέλλη μαζί με τον Δημήτρη Κάρναβο!…

Η 1η ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΣΤΗΝ πρώτη ανακοίνωση νέας Υποψηφίας Δημοτικής Συμβούλου με τη Δημοτική Παράταξή του «η Καλλιθέα Αλλάζει», προχώρησε νωρίτερα σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) της Δημοτικής Παράταξης της οποίας ηγείται, ανακοίνωσε ότι η Κα Αντιόπη (Άντα) Ζαφειρέλλη, η γνωστότατη, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης Αθηνών, έδωσε τα χέρια, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παρατίθεται παρακάτω, και θα πορευτεί μαζί του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Η σχετική ανάρτηση μάλιστα του Δημάρχου της πόλης μας, κ. Δημήτρη Κάρναβου, συνοδεύονταν και από το ακόλουθο μήνυμα:

«Μαζί μας στον κοινό αγώνα της Δημοτικής μας παράταξης η Αντιόπη (Αντα) Ζαφειρέλλη!
Η Αντιόπη Ζαφειρέλλη είναι Μεσίτρια Αστικών Συμβάσεων με 30ετή εμπειρία, Πρόεδρος του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης Αθηνών με έδρα την Καλλιθέα, Αντιπρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου (ΠΕΝ) και μέλος του Συλλόγου των Μεσιτών Αττικής και του Συλλόγου Μεσιτών Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση του κ. Δημάρχου, ο οποίος στελεχώνει τη Δημοτική Παράταξή του με μία νέα, δραστήρια, επιτυχημένη επαγγελματικά και ικανότατη συνδημότισσά μας, όπως είναι η Κα Αντιόπη (Άντα) Ζαφειρέλλη, στην οποία η εφημερίδα μας εύχεται ολόψυχα, καλή επιτυχία!.

Η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση του κ. Δημάρχου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Δημοτικής του Παράταξης.

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» Reviewed by on . «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» Η Άντα Ζαφειρέλλη μαζί με τον Δημήτρη Κάρναβο!... Η 1η ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ πρώτη ανακοίνωση ν «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» Η Άντα Ζαφειρέλλη μαζί με τον Δημήτρη Κάρναβο!... Η 1η ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ πρώτη ανακοίνωση ν Rating: 0
scroll to top