Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 2, 2023 1:13 πμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ

ΜΕ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023 στο κατάστημα Beer House Birmingham, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας.

Παρουσία εκπροσώπων από τα Δημοτικά Σχολεία: 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 8ο, 10ο, 11ο, 15ο, 17ο, 21ο, 23ο και 26ο, από τα Γυμνάσια: 1ο, 2ο, 5ο, 6ο, 7ο, 10ο, 13ο και 14ο, από τα Λύκεια: 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο και 7ο, πολλών επισήμων, μεταξύ των οποίων του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, κ. Κωνσταντίνου Ευσταθίου, Αντιδημάρχων, του πρώην Δημάρχου κ. Κώστα Ασκούνη, εν ενεργεία και επιλαχόντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, καθώς και εκπροσώπων από Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης μας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης (οι κ.κ. Γιάννης Παπαργυρίου, Πρόεδρος, Αθανάσιος (Νάσος) Πρέντζας, Αντιπρόεδρος, Βασιλική Κολυβίρα, Γενική Γραμματέας, Όλγα Γιαννίκου, Ειδική Γραμματέας, Μαρία Κατσούλη – Λιάκρη, Μέλος, Γιάννης Μακρής, Μέλος και Σωτήρης Καρκαλάτος, Μέλος), έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους, ευχόμενοι προς όλους τους παριστάμενους: «το 2023 να είναι καλύτερο για όλους μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας».

Οι φωτογραφίες που παρατίθενται παρακάτω, είναι από τη Δημοτική Σύμβουλο, Αντιπρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και συνεργάτιδας της εφημερίδος μας, Κας Ευσεβίας Κοσμίδου.

 

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με μεγάλη επιτυχία ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ μεγάλη επιτυχία πραγματοποι ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με μεγάλη επιτυχία ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ μεγάλη επιτυχία πραγματοποι Rating: 0
scroll to top