Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Σεπτέμβριος 27, 2022 2:14 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Δηλώσεις για την απώλεια του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 25/09/2022

ΚΑΤΑ τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας για το θάνατο του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου, που πραγματοποιήθηκε προχθές το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2022, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, υπογράμμισε:

«Είναι η πιο δύσκολη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στα 8 χρόνια που υπηρετώ το θεσμό.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι όχι μόνο από το πρωί του Σαββάτου, αλλά από την στιγμή που γίναμε κοινωνοί της άνισης μάχης που έδινε.

Γνωριζόμουν με τον Θοδωρή Ψαλιδόπουλο από πολύ παλιά. Μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Μαθητής της Β΄ γυμνασίου εγώ, πρωτοετής φοιτητής εκείνος, κάναμε ατελείωτες πολιτικές συζητήσεις από τότε. Περάσαμε πολλά βράδια τυχαίων συναντήσεων επί της Χαροκόπου, που ξεπερνούσαν την ώρα, «στο πόδι».

Οι συναντήσεις αυτές συνεχίζονταν στο πέρασμα των χρόνων κι από αυτές κάποιες γίνονταν προγραμματισμένα.

Ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος ακολούθησε όλη τη ζωή των αγώνων της παραδοσιακής Αριστεράς αρχικά, και στην πορεία του λεγόμενου εκσυγχρονιστικού ρεύματος της πολιτικής ζωής. Είχαν πάντοτε ενδιαφέρον οι θέσεις του και οι προστάσεις του. Είναι σαφές ότι ο ίδιος και η οικογένεια του αφήνουν ανεξίτηλα το στίγμα τους στην τοπική ζωή της Καλλιθέας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους, με πρώτους τη μητέρα του, το γιο του και τη σύζυγό του».

Ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Στην ίδια συνεδρίαση, η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου – Πρέντζα, τόνισε:

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και λυπάμαι βαθιά  για τον πρόωρο, ξαφνικό και αναπάντεχο χαμό του  Θοδωρή Ψαλιδόπουλου.

Ήταν ένας πολιτικός με ήθος, ανθρωπιά και μαχητικό πνεύμα. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του.

Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και είμαι βέβαιη πως η μνήμη του θα είναι παντοτινή στις τάξεις των φίλων του, αλλά και των πολιτικών του αντιπάλων».

Η Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Δηλώσεις για την απώλεια του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 25/09/2022 ΚΑΤΑ τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Δηλώσεις για την απώλεια του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 25/09/2022 ΚΑΤΑ τη Rating: 0
scroll to top