Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 5, 2022 1:37 μμ A+ / A-

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 09/07/2022

«Καλλιθέα, μια πόλη – μία αγορά – ένας προορισμός»

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ Σύλλογος Καλλιθέας, στα πλαίσια των ενεργειών του για την έμπρακτη στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς, συνδιοργανώνει, με το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Δήμο Καλλιθέας, την ολοήμερη εκδήλωση:  «Καλλιθέα, μία πόλη – μία αγορά – ένας προορισμός», την προσεχή Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, από τις 10:00 έως και τις 12:00 το βράδυ, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στόχος της πρωτοβουλίας, είναι  η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητάς της, αλλά και η ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια  διασκέδαση.

Πρόκειται για μια ημέρα γιορτής, όπου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ, με καλεσμένη όλη την Αθήνα. Οι συνδιοργανωτές δεσμεύονται για ένα αξέχαστο εορταστικό φεστιβάλ αγορών, με πολλές και γενναιόδωρες προσφορές απ’ όλες τις επιχειρήσεις, με απρόσμενες, αλλά ευχάριστες εκπλήξεις, με δροσιστικά και γευστικά κεράσματα σε πολλά σημεία της Καλλιθέας.

Τη σκυτάλη θα λαμβάνουν εναλλάξ κατά τη διάρκεια της ημέρας, μουσικές σκηνές και μπάντες πνευστών, fireshow, πάρτι με djs, ξυλοπόδαροι, ledstiltwalker, facepainting και το μουσικό τρενάκι, που υπόσχεται όμορφες βόλτες για τα παιδιά, συνθέτοντας μια γιορτινή και ψυχαγωγική ατμόσφαιρα, που θα ολοκληρωθεί στην πλατεία Κύπρου με τη μεγάλη συναυλία από τους «Enorasis».

Την Παρασκευή  8 Ιουλίου, διασκεδάζουμε, ψωνίζουμε, στηρίζουμε την τοπική αγορά και την πόλη μας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να  επικοινωνήσετε με τους:

Αναστόπουλος Ανδρέας: 6937452222.

Τζιμούλη Φωτεινή: 6974070897.

E-mail: eeskallitheas@gmail.com.

 

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 09/07/2022 «Καλλιθέα, μια πόλη - μία αγορά - ένας προορισμός» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 09/07/2022 «Καλλιθέα, μια πόλη - μία αγορά - ένας προορισμός» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙ Rating: 0
scroll to top