Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 30, 2022 12:51 πμ A+ / A-

5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Συγκινητική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΜΙΑ άκρως συγκινητική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πραγματοποίησαν, από κοινού, η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Λυκείου Καλλιθέας, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022.

Αρχικά, στο κατάλληλα διαμορφωμένο Αμφιθέατρο του Λυκείου, τόσο ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Σωτήρης Μίχας με το διδακτικό προσωπικό, όσο και οι ιθύνοντες τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με προεξάρχοντα τον Πρόεδρο κ. Νάσο Πρέντζα, υποδέχθηκαν τους αποφοιτήσαντες πλέον μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης, με σειρά δρώμενων που περιλάμβαναν βίντεο προβολή από τις ποικίλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την σχολική περίοδο που τελείωσε πρόσφατα, με απονομή συμβολικών δώρων, τόσο προς το σύνολο των μαθητών και των μαθητριών που ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους στο σχολείο, όσο και σε δύο από τους τρεις εκπαιδευτικούς του Λυκείου, που αποχωρούν πλέον με συνταξιοδότηση, αλλά ακόμα και με ρίψη πληθώρας βεγγαλικών.

Στιγμιότυπο από την απονομή συμβολικών δώρων στις δύο παριστάμενες εκπαιδευτικούς που αποχωρούν από το Λύκειο με συνταξιοδότηση, καθώς και οι σύντομες αντιφωνήσεις τους.

Ακολούθως, στην είσοδο του Λυκείου, καθώς ως… αύλειος χώρος λογίζεται ένα υπερβολικά πολύ μικρό μέρος που χρησιμοποιείται για άθληση (!!!), πραγματοποιήθηκε υπαίθριο πάρτι με μουσική, αναψυκτικά και εδέσματα, αλλά και με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, της Αντιδημάρχου Δημοτικών Προσόδων του Δήμου μας, Κας Βάσως Μαργαρίτη (η οποία παρέστη καθ’ όλη την εκδήλωση μαζί με την Επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλο Κα Αγλαΐα Ζώτου), των Αντιδημάρχων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργου Κυριακόπουλου, Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών κ. Λάζαρου Λασκαρίδη και Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνου Καλογερόπουλου, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας κ. Γεωργίου Κουτσογιάννη, του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας κ. Γιάννη Παπαργυρίου, καθώς και της Δημοτικής Συμβούλου και Αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας Κας Ευσεβίας Κοσμίδου, με πρωτοβουλία της οποίας η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ετοίμασε μία πρωτότυπη, αν μη τι άλλο, έκπληξη στις δύο παριστάμενες Εκπαιδευτικούς που αποχωρούν λόγω συνταξιοδοτήσεως.

Συγκεκριμένα, ζητήσαμε, τόσο από την Καθηγήτρια Αγγλικών Κα Κατερίνα Σαγιάννη, όσο και από την Καθηγήτρια Φιλολογίας Κα Μαρία Κουτσού (καθώς ο τρίτος Εκπαιδευτικός που αποχωρεί, επίσης λόγω συνταξιοδοτήσεως, ο Καθηγητής Οικονομικών κ. Βασίλειος Γιωτόπουλος, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί), να μιλήσουν ενώπιον της κάμεράς μας και να αναφερθούν, εν συντομία, στην πολύχρονη πορεία τους ως Εκπαιδευτικοί, όπου και οι δύο ανταποκρίθηκαν με ευγένεια, όπως μπορείτε να δείτε στα δύο βίντεο που ακολουθούν.

Ακολούθως, τέσσερις συνάδελφοί τους Εκπαιδευτικοί, οι κ.κ. Διαμάντω Κολλινιάτου (Φιλόλογος),  Ευστράτιος Κατάκος (Βιολόγος), Αναστασία Βόσσου (Φιλόλογος) και Κωνσταντίνος Πουλιανίδης (Θεολόγος), καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Λυκείου, κ. Νάσος Πρέντζας, μίλησαν επίσης ενώπιον της κάμεράς μας, οι οποίοι στο σύνολό τους αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για τους αποχωρήσαντες Εκπαιδευτικούς και τους απέστειλαν τις θερμότερες ευχές τους.

Φυσικά, οι θερμότερες ευχές όλων μας, αποστέλλονται και προς τους νέους και τις νέες, τα παιδιά μας, που τελείωσαν το Λύκειο και ανοίγονται πλέον μπροστά τους, νέοι στόχοι, νέα όνειρα, νέες φιλοδοξίες, νέοι ορίζοντες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συγκινητική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΙΑ άκρως συγκινητική αποχαιρετιστ 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συγκινητική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΙΑ άκρως συγκινητική αποχαιρετιστ Rating: 0
scroll to top