Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 20, 2022 4:27 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εξασφάλισε φθηνά Rapid & PCR tests

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΜΕΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ)

Ο Δήμος Καλλιθέας, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, δραστηριοποιήθηκε παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπισή της σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και των αρμοδίων.

Σε αυτό το πλαίσιο, χάρις την παραχώρηση και τοποθέτηση από το Δήμο μας οικίσκου στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας, από τον Απρίλιο του 2020 λειτουργεί εκεί διαγνωστικό κέντρο για Covid, όπου διενεργούνται δωρεάν PCR και Rapid έλεγχοι σε μαθητές, εμβολιασμένους και ασθενείς με συμπτώματα Covid (αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της πολιτείας).

Εξ αιτίας της αυξημένης ζήτησης για διαγνωστικούς ελέγχους, λόγω της εξέλιξης της πανδημίας, ο Δήμος Καλλιθέας,  μετά από διαπραγμάτευση με όλους τους σχετικούς φορείς, πέτυχε την προσφορά  των Rapid tests στη μειωμένη τιμή των τεσσάρων (4) ευρώ και των PCR tests στα τριάντα (30) ευρώ, προκειμένου να στηρίξει τους συμπολίτες μας, καθώς και τις ευπαθείς ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από τις επιπτώσεις του Covid19.

Οι μειωμένες τιμές των τεσσάρων (4) ευρώ στο Rapid test,αφορούν σε μαθητές, στα παιδιά και στα νήπια των σχολείων, νηπιαγωγείων, παιδικών και βρεφικών σταθμών, στους αθλητές των αθλητικών σωματείων (προκειμένου να συμμετάσχουν σε επίσημες διοργανώσεις) και στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών της πόλης μας.

Οι μειωμένες τιμές των τριάντα (30) ευρώ στο PCR test,α φορούν σε ανέργους, ΑΜΕΑ και ανασφάλιστους.

Για την διενέργεια των παραπάνω διαγνωστικών ελέγχων με την μειωμένη τιμή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν τα έγγραφα που θα αποδεικνύουν την ιδιότητά τους.

Για πληροφορίες για τα διαγνωστικά κέντρα διεξαγωγής των παραπάνω ελέγχων, τη σχετική διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι να καλούν στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας στα τηλέφωνα: 2109532712, 2109532715 και 2109532717 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 –  15:00).

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εξασφάλισε φθηνά Rapid & PCR tests ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΜΕΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ) Ο Δήμος Καλλιθέας, από την πρώτη ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εξασφάλισε φθηνά Rapid & PCR tests ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΜΕΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ) Ο Δήμος Καλλιθέας, από την πρώτη Rating: 0
scroll to top