Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 3η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜAΣ

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 3η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜAΣ

Δεκέμβριος 2, 2021 9:32 μμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 3η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜAΣ

Αφιέρωμα στην Π.Ε.Α.Ν. 

ΜΕΡΟΣ 2ο, ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα, την 3η μας εκπομπή «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», η οποία περιλαμβάνει το 2ο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος στην Πανελλήνια Ένωση Αγωνιζομένων Νέων.

Στην προηγούμενη εκπομπή, αναφερθήκαμε στην Π.Ε.Α.Ν., στον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Περρίκο, στα κυριότερα μέλη της, στη δράση της, αλλά και στο ημιτετραώροφο κτήριο επί της οδού Φιλαρέτου 108 στην πόλη μας, εκεί όπου κατά τη διάρκεια της Κατοχής διέμενε ο επικεφαλής του Κέντρου Καλλιθέας της Π.Ε.Α.Ν., Μιχάλης Μπαλιτσάρης, ενώ σήμερα έχει μετατραπεί σε χώρο Μνήμης της Εθνικής Αντίστασης.

Στο δεύτερο αποψινό λοιπόν μέρος του αφιερώματός μας, θα έχετε την ευκαιρία να “ξεναγηθείτε” μαζί μας στο εσωτερικό του κτηρίου και να μάθετε για τα εκθέματα που περιέχει, με ξεναγό την Κα Φρέζη Μαχαίρα, την οποία ευχαριστούμε θερμά για αυτή τη ξενάγηση.

Καλή σας θέαση!… 

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 3η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜAΣ Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 3η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜAΣ Αφιέρωμα στην Π.Ε.Α.Ν.  ΜΕΡΟΣ 2ο, ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 3η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜAΣ Αφιέρωμα στην Π.Ε.Α.Ν.  ΜΕΡΟΣ 2ο, ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα Rating: 0
scroll to top