Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

«ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Μάρτιος 1, 2021 10:57 μμ A+ / A-

«ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

«Ποντικοπαγίδα», της Αγκάθα Κρίστι

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 20:30 ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

ΜΕ την «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή, συνεχίζονται, την προσεχή Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, οι φετινές παραστάσεις του «Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα», διαδικτυακά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και κάθε κάτοικος Καλλιθέας μπορεί να εξασφαλίσει τη θέση του στην παράσταση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1o βήμα: Από αύριο Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 και ως την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, όσοι και όσες ενδιαφέρεστε, μπορείτε να στέλνετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο theatrodefteraskallithea@gmail.com ή εναλλακτικά στο dhmiourgia@kallithea.gr, στο οποίο θα αναγράφονται:

-Το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου.

-Η διεύθυνση κατοικίας του.

-Ο αριθμός του σταθερού του τηλεφώνου και θα επισυνάπτεται ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ, που αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία του.

 2ο βήμα: Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλλιθέας κατανέμει, στη συνέχεια, τα μηνύματα κατά σειρά λήψης ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός εκείνων που μπορούν να πάρουν κωδικούς για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την κάθε παράσταση.

 3ο βήμα: O ενδιαφερόμενος λαμβάνει ηλεκτρονικά οδηγίες με το link ώστε ο ίδιος, αλλά και όσοι βρίσκονται μαζί του εκείνη τη στιγμή, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την παράσταση. Αν δεν βρεθεί το e-mail στα εισερχόμενα μηνύματα, παρακαλείστε να ελέγξετε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.  Διαφορετικά επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210-9570001 (08:00 – 15:00).

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

πλατφόρμα θα είναι ανοικτή την προσεχή Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 για 24 ώρες, δηλαδή από 00:01 έως 23:59.  Δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης σε άλλο χρονικό διάστημα πέραν του προγραμματισμένου. Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους στη σελίδα προβολής, υπολογίζοντας και τη διάρκεια της παράστασης.

-Κάθε οικογένεια δεν χρειάζεται να αποστείλει περισσότερα από ένα ηλεκτρονικά μηνύματα για κάθε παράσταση.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή και ολόκληρης της παράστασης καθώς και κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής.

Τα στοιχεία της παράστασης

Σκηνοθεσία/Δραματουργική επεξεργασία: Κίρκη Καραλή.

Πρωτότυπη Μουσική: Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

Σκηνικά/Κοστούμια: Άση Δημητρολοπούλου.

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή (με αλφαβητική σειρά): Μαρία Κωνσταντάκη, Ερρίκος Λίτσης, Δανάη Λουκάκη, Ράνια Οικονομίδου, Σήφης Πολυζωίδης, Νίκος Πουρσανίδης, Μιχάλης Συριόπουλος και Αποστόλης Τότσικας.

«ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Reviewed by on . «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» «Ποντικοπαγίδα», της Αγκάθα Κρίστι ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 20:30 ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕ την «Ποντικοπ «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» «Ποντικοπαγίδα», της Αγκάθα Κρίστι ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 20:30 ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕ την «Ποντικοπ Rating: 0
scroll to top