Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Απρίλιος 9, 2020 7:18 μμ A+ / A-

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ:

«Δίνει τόνο αισιοδοξίας κι αυτοπεποίθησης για το μέλλον»

ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΜΕ αφορμή τη σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών και Ανάπτυξης, κ.κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, Χρήστου Σταϊκούρα και Άδωνι Γεωργιάδη αντίστοιχα, η οποία αφορά το νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα έργων «Αντώνης Τρίτσης» για την Αυτοδιοίκηση, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

{Η σημερινή ανακοίνωση από την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Ανάπτυξης του νέου Αναπτυξιακού Προγράμματος της Αυτοδιοίκησης, «Αντώνης Τρίτσης», αποτελεί μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία.

Έρχεται να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας κι αυτοπεποίθησης για το μέλλον, σε μια περίοδο που κυριαρχεί ο φόβος, η ανησυχία και η αβεβαιότητα.

Η Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της και η Περιφέρεια Αττικής ειδικότερα, χρειάζονται ένα νέο σχέδιο που θα εγγυάται την αναπτυξιακή ανασυγκρότησή τους, θα προωθεί την ενίσχυση της τοπικής απασχόλησης και θα δίνει βάρος στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής κι αλληλεγγύης.

Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης που θα έχει επίκεντρό της τον άνθρωπο και θα εστιάζει σε έργα και πρωτοβουλίες που θα κάνουν τις Περιφέρει;eς μας ασφαλείς και βιώσιμες, θα προωθούν την καινοτομία και θα εστιάζουν στην ενίσχυση των υποδομών, στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η Περιφέρεια Αττικής είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Αναπτυξιακού Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», καταθέτοντας άμεσα μελέτες για έργα και παρεμβάσεις σε όλη την Αττική και διεκδικώντας πόρους για την υλοποίησή τους}.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ Reviewed by on . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ: «Δίνει τόνο αισιοδοξίας κι αυτοπεποίθησης για το μέλλον» ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΜΕ αφορμή τη σημερινή Κοινή Υπο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ: «Δίνει τόνο αισιοδοξίας κι αυτοπεποίθησης για το μέλλον» ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΜΕ αφορμή τη σημερινή Κοινή Υπο Rating: 0
scroll to top