Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 21, 2020 4:17 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μία ακόμη εκπληκτική Συναυλία!!!

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΜΙΑ ακόμη εκπληκτική Συναυλία (μετά την αρχική Πρωτοχρονιάτικη), αυτή τη φορά την Αποκριάτικη, έδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας.

Προχθές το απόγευμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020, τα μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, ενθουσίασαν όσους τυχερούς συνδημότες μας παρέστησαν στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας  (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου).

Σε άκρως γιορτινή διάθεση, οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες που συγκροτούν τη Δημοτική μας Φιλαρμονική, έπαιξαν διάσημα τραγούδια από τη Λατινική Αμερική, διασκεδάζοντας, αν όχι ξεσηκώνοντας, τους παρευρισκομένους, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε ότι παρέστησαν επίσης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης,  η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου, ο επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τάσος Παπουλίδης, καθώς και η επιλαχούσα Κοινοτική Σύμβουλος Κα Ελένη Βόσσου.

Η μαγευτική αποκριάτικη συναυλία, ξεκίνησε με την εντυπωσιακή δασκάλα του Δημοτικού Ωδείου Καλλιθέας, Κα Γεωργία Ψαρρά, να αποδίδει, στην αρχή παίζοντας σόλο κιθάρα και στη συνέχεια, συνοδεία της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, το διάσημο Libertango.

Ακολούθως και για την επόμενη μιάμιση περίπου ώρα, τα μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, ανέλαβαν δράση και αποδίδοντας εξαιρετικά διάσημα λάτιν τραγούδια, ταξίδεψαν νοερά τους παριστάμενους «σε χώρες με κουλτούρα πολύ κοντινή με τη δική μας, με ανθρώπους ζεστούς, παθιασμένους για τη ζωή και τον έρωτα, όπως κι εμείς», όπως τόνισε χαρακτηριστικά η για μία ακόμη φορά κομψότατη Κα Ιωάννα Μελιγκώνη, η οποία παρουσίασε και το όλο μουσικό πρόγραμμα.

Τα τραγούδια που αποδόθηκαν εκπληκτικά, ήταν τα ακόλουθα:

1. Περίπατος στους δρόμους της Μαδρίτης, του Alex Katsios.

2. Mexican Dances, του Marcel Peeters.

3. Parada Mexicana, του John Cacavas.

4. Brazilian Impressions, του Hardy Schneiders.

5. Rio con brio, του Hugh Stuart.

6. Cuban suite, του Norman Tailor.

7. El Cumbanchero, του Rafael Hernandez.

Αν και τα προαναφερόμενα τραγούδια ήταν αυτά που περιλάμβανε το πρόγραμμα της αποκριάτικης συναυλίας, οι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι θεατές ζήτησαν και ένα ακόμη, o Αρχιμουσικός  κ. Αντώνης Βαβυλουσάκης δεν τους χάλασε το χατίρι και έτσι το όλο πρόγραμμα «έκλεισε» εντυπωσιακά, καθώς τα μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής επέλεξαν να αποχαιρετήσουν τους παριστάμενους και να τους ευχαριστήσουν συνάμα για την ανταπόκρισή τους, αποδίδοντας μοναδικά, το γνωστότατο τραγούδι του Barry Manilow, Copacabana.

Οι θεατές φυσικά, άκρως ευχαριστημένοι για τις μαγευτικές μουσικές στιγμές που τους χάρισε το σύνολο των συμμετασχόντων στην προχθεσινή αποκριάτικη συναυλία, ανταπέδωσαν με το να τους χειροκροτήσουν θερμά και παρατεταμένα.

Και του χρόνου!!!.

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία ακόμη εκπληκτική Συναυλία!!! ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΜΙΑ ακόμη εκπληκτική Συναυλία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία ακόμη εκπληκτική Συναυλία!!! ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΜΙΑ ακόμη εκπληκτική Συναυλία Rating: 0
scroll to top