Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » AΕΙΡΟΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

AΕΙΡΟΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ιανουάριος 21, 2020 1:29 μμ A+ / A-

AΕΙΡΟΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ, ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΜΕΣΑ σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, πραγματοποίησε, χθες το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου 2020, την πατροπαράδοτη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του, ο Αείροος Σύλλογος Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας.

Για άλλη μία χρονιά, η έδρα του Συλλόγου επί της οδού Κιλκίς 3 – 5, «πλημμύρισε» από φίλους και νεαρά κυρίως μέλη του, τους οποίους υποδέχθηκε θερμά ο Εκπαιδευτής κ. Θεόδωρος Καπούτσης, που προέβη και στη συμβολική κοπή του πρώτου κομματιού της ιδιαίτερα καλαίσθητης  Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Ακολούθως, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κα Αναστασία Στεφάνου, προσφώνησε τους επίσημους καλεσμένους, τη Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα εποπτείας των Α’, Β’, Γ’ και Δ’ Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου μας, κ. Δημήτρη Ερμίδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Δημοτικής Ανωνύμου Εταιρείας Καλλιθέας (Δ.Α.Ε.Κ.), κ. Κωνσταντίνο Κόκουλο, καθώς και την Πρόεδρο της Αδελφότητος Ποντίων «η Παναγία Γουμερά», Κα Ελένη Γρηγοριάδου, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσήλθε και ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι έκοψαν με τη σειρά τους από ένα κομμάτι, ενώ απηύθυναν προς τους παριστάμενους και από έναν σύντομο χαιρετισμό, ευχόμενοι παράλληλα, πολλές επιτυχίες και διακρίσεις, τόσο στον Σύλλογο όσο και στα μέλη του.

Η οικειότητα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των ιθυνόντων τον Σύλλογο και των μελών και των φίλων, ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης της κοπής της Βασιλόπιτας, κάτι παραπάνω από εμφανής, δείγμα όχι μόνο της υγιούς και σωστής δουλειάς που γίνεται χρόνια τώρα στον σύλλογο, αλλά και των αξιών και ηθικών που τον πρεσβεύουν.

Να αναφέρουμε εδώ, ότι τυχερές της ωραίας αυτής εκδήλωσης, ήταν οι πανέμορφες μικρές Μαριφύλλη και Κυριακή.

Και του χρόνου!!!.

 

 

 

 

 

 

AΕΙΡΟΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Reviewed by on . AΕΙΡΟΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ, ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΜΕΣΑ σε ιδ AΕΙΡΟΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ, ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΜΕΣΑ σε ιδ Rating: 0
scroll to top